Onurmerve44 senin gibiydim canım 6 yıllık evliyim 8 aylık evliyken bir düşüğüm oldu ve birdaha hamile kalamadım tedavilerimi hep yarıda bıraktım piskolojim allak bullak olmuştu kimseyi görmek istemiyor odamdan çıkmıyordum hiç bir zaman anne olamıycağım düşüncesi beni hayattan ailemden eşimden koparmış tek kişilik dğnya kurmuştum odamda En son karar verdim bu sefer pes etmiycem dedim ve tedaviye başladım tam 2 sene gidip geldim 1,5 yılım tahlil ulturason rahim filmleriyle geçti 4 aşılama yapıldı ve hepsi negatif artık umudum kalmamıştı son aşama tüp bebek kalmıştı doktorum yaşım genç ve sorunumuz yok diye tüp bebek yapmak istemiyordu 6 aşılamaya kadar gidicekti fakat ben 4.de tutmayınca doktorumla kavga ettim bir kerede olsa tüp bebek deniyelim olmazsa artık tedaviyi bırakıcaktm yumurtalar toplandı 3 ay donduruldu o dönemde benmle bir arkadaşm aymı hastanede transfer oldu hemde iki tane emriyoyla ve sonuç negatif onunda tutmadığını görünce tamam bitti herşey diyip kafamdan herşeyi silip attim o dönem taziyemiz araya girdi üstüne transferim derken tutcak mı tutmıycak mı diye ara ara düşünsemde kafamda bitirmiş hevesim kalmamıştı derken test gününden önce evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim şuan 25 haftalığım sana demem o ki kafa piskoloji çok çok önemli ne kadar takarsan okadar hormonlarını etkiliyorsun tedavine git ama takmadan bedenini yormadan bak nasıl olucak inan bana transferden sonra iş yapma yok şunu yeme böyle yapma dediklerinde ben taziye evinde 1 saat ayakta bulaşık yıkadım evimide temizledim ne doğsa olmıycak diye üstüne düşmedim ve bak oldu belki taksam yatsam olmıycaktı çünkü aşılamalarımda haplarım yemeklerim hepsini düzenli kullandım yattım yerimden kalkmadım ama olmadı ha iş yap derken gidip halı çırpıp ağır kaldır demiyorum asla sadece doktorumun bana dediği sen uyursan hormonlarında uyur hareket edr ufak yürüyüşler yaparsan rahimdeki kan dolaşımın sağlanır ve tutunucağı varsa tutar demişti ve onun dediğini yaptım bu haftama kasarda her işimi yemeğimi temizliğimi kendim yaptım ve inan bana ne bir rahatsızlığım ne düşük tehlikem ne kanama hiç birşeyim olmadı okadar güzel geçiyor ki hamile olduğumu unutuyorum bazen dualarım sen ve senin gibi yüreği anne olma hasretiyle yananlar sizlerle inşallah hepiniz anne olur minik mucizelerinizin müjdesini eş dostlarına verirsiniz bu mübarek günlerde 🙏