Lalegul canim instagramda görmüştüm bir sayfa vardı yanılmıyorsam ismi minnakkurabiyelerr ‘di. Binlerce olumlu sonuç alan bayanın postları var. Yumurtalık takibini ovaluasyonunu yapıyorlar. Bi düşünebilirsiniz. İnnovitanın testleriydi hatırladığım kadarıyla yaptıkları testler.
ayrıca bende 2 kere kürtaj oldum. İlkinde bebeğimin kalbi Durdu, 2. Si dış gebelikti. Aylarca bende hamile kalamadım. Emin ol tek nedeni kafana aşırı takman. Hersey olacağına varıyor, tevekkül et ve Allah’a bırak. İnan o ay hamile kalacaksındır. Kendimden biliyorum 2 kayıptan sonra çok kafaya takmış stres yapmış ve bunu psikolojik bir buhran halline getirmiştim. Bu nedenle afedersin düZenli ilişkiye dahası çatlatma iğnesine rağmen hamile kalamadım. Pes edip kafamı rahat bıraktığımda hamile kaldım. Şükürler olsun şuan 9+5 hamileyim. Riskli bir gebeliğim ve kan pıhtılaşma probleminden ötürü iğneler kullanıyorum. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun. İsteyen herkese nasip olsun inşaAllah. Üzülme, kafanı boşalt birazcık. Sevgiler 😘