Adsmyr Devlet hastanelerinde yapılıyor mu acaba bilen var mı? Yapılıyorsa da neye göre yapıyorlar veya yapılmıyor
Zeyneptoprak Adsmyr benim gittiğim devlet hastanesinde doğum zamanı karar veriliyomuş doktor doğumda uygun görürse epidural yapıyomuş normal doğum için geçerli tabi ben oğlumu özelde doğurmuştum kızımıda muhtemelen özelde doğurcam epidural büyük rahatlık
Ceylan35 Melisa9611 ek ücreti ne kadar ki acaba üniversiteler yapiyor diye biliyorum ama devleti bilmiyorum
elifsrbs Adsmyr ya bir de sen o kadar sancıyı çek epidural olacağını söylediğinde parayı ödemeden o an iğneyi vurmuyorlar bende öyle oldu ki o kadar sinirlendim ki hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme çıkıyor 🤬
elifsrbs Adsmyr evet o an eşimin yanında istedikleri ücret olmasaydı vurmayacaktı prosedürleri öyleymiş 😤 siz Doğuma girmeden önce mutlaka tüm ödeme işlemlerini öğrenin 😉
Zeyneptoprak Adsmyr yavaş yavaş geçiliyo bu sisteme sanırım çünkü epidural kasları gevşettiği için doğum kolaylaşıyo acı olmadığı içinde hamileler doktorları zorlamıyo herkes için rahatlık