Fb-1907 Alyans ile cinsiyet testi yapıpta doğru veya yanlış sonuç vereniniz oldumu ne kadar doğruluk payı var
Serzeyyyy Fb-1907 valla doğruluk payı falan bilmiyorum saçma bisey aslında ama bizde arkadaşlarla yapmıştık 1 tane erkek bebek çıkmıştı bana şimdi oğlum oluyor. Tesadüf bence 🤷♀️
Melike3777 Fb-1907 doğruluk payı var mı yok mu bilmemde kuzum benim yanlış çıktı kız çıkmıştı Allah nasip ederse oğlum olucak👶🏻
derinozkaya Fb-1907 bende üçüncü aya kadar her gören yaptı ne testler ne makaslar bıcaklar kaldı hep erkek cıktı 13. haftada doktor kızımı müjdeledi ❤️
Kvlkgzmerhn Yok kiz benimki tutmadı 🤣🤣 makas bıçak oturmada doğru çıktı ama inanmiyorum böyle şeylere🤷♀️
Fb-1907 Eğlence amaçlı güzel oluyor ama bunu kız ve erkeğin üzerinde deneyince doğru çıktığını gördüm kız üzerinde dairesel şeklinde döndü erkek çocuk üzerinde ileri geri gitti
Babyyinlovee meraktan bakmıştım çin takvimiymiş anahtarmış alyansmış hepsinde kız çıkmıştı ama oğlum olacak allahın izniyle 😂 yani inanmayın bence allahtan hayırlısını isteyin dua edin 🤲🏻☺️
zeyzey95 Fb-1907 ben evlenmeden yaptım evleneceğim yaş doğru çıktı 5 çocuk 4 kız sonuncu erkek çıktı ben en fazla üç çocuk yaparım diyodum 2si düştü bakalım alyansa göre bu da kız olmalı
[silindi] Tesadüf mü bilmiyorum da benim 2 çocuğum da da doğru çıktı 😄 Kime yaptıysak doğru çıktı inanmıyorum desem de inanasım geliyor gördüklerimden sonra 🤣