Kucukmutluluk Kızlarrr Saçlarım çok uzun hamileyken daha da uzadı. Artık taramakta banyoda sıkıntı çekiyorum. Kestirmek konusunda hamileyken olmaz diye bişeyler duyuyorum bilgisi olan var mı ?
dorukayra Kucukmutluluk batıl inanclar cnm ben 2 kere kestrdm kestir hiç bsyde olmaz hamilelikte daha sıkıntı geliyor insana 😊
Deletedmom39 Kucukmutluluk ayni dertten muzdaribim benimde saclarim cok uzun ve artik zorlaniyorum ama banada herkes hamileyken sac kesilmez diyolar nasil yapcaz hic bilmiyorum 😊
dlrgktn Kucukmutluluk hiç birşey olmaz canım ben kestirdim bu soylenenler batıl inanç. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.kestir gitsin buyuk rahatlık
firdevs Kucukmutluluk evet ya benim de çok uzadı ve kesinlikle kesilmez diyorlar inanmıyorum aslında batıl inanç diyorum ama yinede ihtimali bile korkutuyor o yüzden sabır diyorum şurda 2 ay kaldı zaten 20 kırkımda hemen kuaföre 🤗
Gozdealpu Bana da dediler ama ben de kestirttim. Batıl inançlara takılmamak gerek. Kimyasal olduğu için Boyamıyorum. Saçım bembeyaz
aylinss Kucukmutluluk 35. haftayiz ben hic kestirmedim biliyorum batil inanc ama yine de korktum acikcasi 😬
Burcusrkn Tabi ki batıl inanç tıbbi bir tutarlılığı yok, üstelik hamilelikte gerçekten zor oluyor, kısaltmak en iyisi
Betus93 Omru Allah veriyor. Sac kesince cocugun omru kisalir zirvaligi ne yazikki cahil insanlarin sozu. Bende kestim. Ne kadar batila inanirsak okadar hakikatten uzaklastirir Allah 😞