Selam anneler doğurdum vallahi çatır çatır Doğurdum ama acele ettim doğum için resmen zorladım paşamı cok zayıf bi anne adayıydım 46 kilo ile gebe kaldım karnım göbeğim hiç bir zaman yoktu bebek büyüdükçe iç karnım yırtılıyormus gibi acı hissediyordum bebeğin her dönmesi hareketi işkence gibi gelmeye başlamıştı bebek kendini kastıkça sertleştikçe ben doğum sancım geldi zannediyordum beş dakikada bir kasılma olunca hastaneye gittim ha doğurdum ha doğurcam diye açılma bir cm üç hafta önceden vardı muayene ettiler 1bucuk cm dedi ebe ben şok bu kadar acı çektim yarım cm mi açılmış yani açılma cok yok ama pelviks güzel yumusamış dedi yatışını yapalım dediler tmm dedim zaten bir an evvel kurtulmak istiyorum karantina günlerinde bebeğimle ilgilenip vakit geçiririm hem rahatlarım diyorum direk doğumhaneye yatırdılar yanıma kimseyi almadılar ben güle oynaya girdim bu kız bugun doğurmaz dedi doğumhanedeki ebe neyse yattım nst ye bağladılar yattığın yerde kasılmaz inanılmaz zor doğumhanede o çığlıklar beni öyle korkuttu ki sanki kıyamet günü sancı geldikçe bağıranlar o can yanması nedir öyle ebeye sordum neden bagırıyorlar bu kadar doğuruyormu sancımı diye herkesin o sancı gelince rahatlama şekli farklıdır dedi sancı aşamasındaymış onlarda benim hala acılmam olmadığı için bana fitil verdiler alttan sakın kalkma soluna yat hep dedi sancı gelince ıkınayımmı acılmam olsun diye sordum hayır dedi ebe yine baya çektim iki saat filan çağırdım ebeyi bi baksın diye açılma 2cm ilerlemiyo içeri parmagını soktu ebe kenarlarını temizleyim rahat açılsın dedi onu yaparken acıyor neyse yaptı gitti ben yine baya kıvrandım bir saat sonra yine çağırdım yattığın yerde sancı çekmek cok cok zor kızıyorlar bide kalkma diye ebeye abla kurban olayım bi bak ya beni sezeryana alın ya epidural yapın ya öldürün ya kurtarın diye dur bida bakayım dedi baktı hala 2cm yine kenarlarını temizleyim dedi yine parmağını içeri soktu bu sefer daha fazla ittirdi cok canım yandı ve çocuğun suyunu parmağı ile patlattı artık seni doğurtmaya karar verdik dedi suni sancı taktı fitili çıkarttı bende hafif hafif ıkınayımmı dedim açılsın diye hayır doğuma sakla enerjini ıkınma dedi o öyle deyince yine sıktım kendimi ama ben sıktıkça açılmıyor bari ben azcık ıkınayımm diye düşündüm kendi kendime üç defa bir dakika arayla sancı geldikçe ıkındım lap diye indi aşagı keşke o kadar sıkacagıma kendimi hep ıkınsaydım daha önce inerdi çocuk ilk olunca bilmiyorsun sonra bagırdım ebelere geliyor diye hemen geldiler aha kafası gelmiş kesmesek hiç dedim makatına kadar yırtılır ilk doğumun dediler kestiler iki güçlü ıkınmada çıktı oğluyum fakat benim tuvaletimi yapma isteği gibi ıkınma isteğim kendiliğinden olmadı ben kendim yaptım oda heralde zamansız olduğu için resmen kendim zorladım doğsun diye karnımdan cok rahatsız oluyordum iki cm’den sonra kasmayı bıraktıktan sonra kendimi sanırım yarım saati geçmedi doğurmam benim yanlışım erken gittim keşke evimde dursaydım rahatça sancıları çekseydim yatakta nstye baglı beklemek o sancılarda çekilmiyor evde otur kalk gezin bi şekilde rahatlardım yattığım yerde kızıyorlar bide soluna dön yat kalkma diye tuvalete bile kalkma diyorlar oda beni perişan etti o yüzden zor bir doğum yaşadım bir yudum su vermediler agzım dilim kurudu konuşamadım bile öyle gerekiyormuş sonra hemen kalkıp yürüdüm dikişler biraz acıyor çocuğu kucağıma verdiler ben o annelik duygusunu hissetmedim ağlarım diye düşünüyordum öyle mal mal yüzüne baktım nasıl becerdim nasıl oldu nasıl ölmedim bu acıdan diye aklımdan geçiriyorum cok güzel bebeğin diyordu ebeler ben cok çirkin bu kara kutu kaynanamı doğurmuşum resmen dedim herkes bana gülüyor direk memeyi tuttu nasıl emiyor bu çocuk böyle emmeyi nerde öğrenmiş diyorum gözü ne renk ki bari o bize cekseydi diyorum her detayı suan hatırlıyorum ama bana Bİ iğne vurdular suni sancı takıldıktan sonra o beni mal gibi yaptı çocuğu koklamadım öyle evladım diye sevemedim 24 saat boyunca rüya aleminde gibiydim hemen çıkmak eve gitmek istedim kagıt kürek ne varsa imzalayıp cıkcam ben yatmak istemiyorum dedim iki saat mecburen burda doğumhanede duracaksın sonra servise cıkınca imzalar çıkarsın dediler sonrasındada serviste doktor gitti çıkamazsın dediler sabah doktor geldi kontrol filan çişini kakasını yapmadan cıkamazsın dedi o doktor gitti başka bir doktor geldi oda muayene etti nefes alırken yavru kedi gibi inliyordu yavrumu küveze aldılar en korktuğum şey virüs zamanı üç gündür çocuğumu göremiyorum bugun iki saat sonra emzirmeye gideceğim vakit geçmiyor ilk koklayamadım sevemedim toplamda 8 9 saat geçirdim yavrumla ama ben acıdan ilaçların etkisinden oldum bir mal suan iyiyim o kadar pişmanım çoçuğumu koklamadıgım için vakit geçmiyor inşallah çıkartırlar sağlıcakla evimize geliriz cok özledim bomboş kaldım sanki hala anneliği idrak edemedim burda okuduğum doğum hikayeleri gibi olmadı benim doğar doğmaz o duyguyu yaşamadım fakat suan aklıma geldikçe içim sızlıyor karakutumu alır geliriz inşallah 38 haftalık oldu 50 cm 3045 gram üç beş gün gelişimi geriden geliyordu ben hiç güzel beslenmedim o halde 14 kg aldım bebekte iyi sanırım kilosu doğumdan çıkar çıkmaz karnım dümdüz oldu Allah kurtarsın diyenlere kızıyordum kurtulacak bi durum yok bu kutsal bişey diye doğum hakikaten cok zor bişeymiş Allah kurtarsın tamda yerli yerinde bir cümle ve iyi bir Dilek kimseyi korkutmak istemiyorum ana polyannacılık oynamıcam dürüst bir şekilde söylemek gerekirse cok zor ya benim cok zor oldu birde ben kendim evde doğurmak istiyordum o kadar kendime güveniyorum acı eşiğim cok yüksek insanların cok acıyor dediği şeylere ben gık demeden dayanırım dövme heryerim delik piercing özel bölge ağda lazer Hiç birinde sesim çıkmaz herseyide kendim yaparım tabiri caizse köpek canlıyım ama annemi dinlemedim annem bana azcık karnını sakla doğumun zor olacak açma heryerde günah dedi belkide ondan zorlandım ben rahat bir insanım hamilemisin diye soranlara sevinerek karnımı açıp gösteriyordum hoşuma gidiyordu hiçte çatlamadım filan öyle yani direkt her detayı anlattım sabitlerseniz sevinirim cok uzun oldu sanırım 😀 Allah hepinizi tek nefeste kurtarsın 👏🏻👏🏻👏🏻