Serife3304 Ozlmslm 37+2 olduk bugün ☺️ Yarın kontrolümüz vardı pazartesiye ertelendi haftaya cuma sezeryan olcaz büyük ihtimalle ☺️
poyrazsmom_ Ozlmslm benimde aynı tam 30 günüm var canım nstye girmeye başladık 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım bi an önce doğurmak istiyorum sırt bel ağrıları bide şu uyku pozisyonu sorunumuz var 😂 sola yatmaktan çürüdüm geceleri uyuyamıyorum artık sağa dön sola dön
Ozlmslm poyrazsmom_ evet ya mümkünü yok solda uyuyamıyorum sağda biraz daha rahat ama dön dön yani 🤗 İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize tabi tüm annelerde 🤲 sizin kız mı erkek mi
Deletedmom327 poyrazsmom_ bende yatamıyorum sola yatıyorum ama kemiklerim kalçam batıyor sonra kendimi sağa dönmüş yanda sırtüstü yatarken buluyorum
superrmomy Ezoczr sancıyi tam olarak nasıl hissediyorsun canım benim nts de çıkmadı ama ara ara regli ağrısı gibi ağrım oluyor ☺️
BahaarS Bizimde 37+5 Cuma kontrolümüz vardı, Pazartesi’ye kaldı. Doğum hiç belli değil. Artık sağlıkla gelsin istiyorum 😅😍🤰🏻
hipster 37+4 deyiz bizde ☺️ henüz kontrole gitmedik yasaktan dolayı kasılma su nişan hiçbiri yok 🤷🏻♀️ Bolca uykusuzluk rahat yatamama sorunu var 😅 Allah hepimizin bebişini sağ salim biran önce acısız ağrısız kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🥰🙏🏻
Ylcnbsr KucukAnne538 bende 36+3 üm korkmuyorum diyorum kendi kendime ama içten içe fena ara ara dank ediyor 🙈🙈🙈🙈😞☺️☺️
Oooykuuu superrmomy bende 36+5 im 😊 ağrılarım artmaya başladı artık özellikle kasık kısmımda sizde de öyle mi
Smeyraaa superrmomy bugun doktor kontrolumuz vardı 38+2 yim sancılarım agrılarım filan var normal dogum bekliyordum ama genital bölgeöde sigiller gibi bseyler cıkmıs gebelikte cıktı farketmiştim ama önemsememiştim acıkcası doktor muayne etti ve bebişi riske atmıyalm gecme olasılıgı var dedi Pazartesi sezeryan günü verdi 😌 sağlıklı olsunda nasıl gelecegi önemli degil acıkcası uzunnoldu kusura bakmayın🤦♀️