Kbrf Bluemavi Bende senin gibi nefes darlıgı yasıyorum canım mıgdem agzımdan cıkacak gibi sanki benımki donmus ama ayaklarımı baskı yapıyo bılmıyorum nefes alamayınca kuru oksuruk gelıyo
Bluemavi Kbrf Allah yardımcımız olsun son üç ayım çok zorladı beni hiç bişe anlayamadım hamileliğimden ağrı sızıdan serseme döndüm
superrmomy Pinarasmin benimde ayağa kalktığım zaman şiddetli baskı oluyor zorlanıyorum yürümekte çok hafifte agrilarim var ama nst de sancım yok 🙂
Mhulya011 superrmomy yok ayy bekliyorum hala bir belirti olsun ama böyle sırt ağrısı var sadece birde kasıklarda bazen ağrı ama başka yok 😑🙈
Elons 35+3 olduk bizde tahmini doğum tarihi 29 mayis dedi dr bi hafta erken okursa 17 19 olur muhtemelen dedi hayirlisi bakalim.Allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin saglikla alalim kucagimiza bebislerimizk inşallah
Feyzarana 38+3 perşembe günü sezeryan günümüz ilk.kiziMdada sezeryann oldugum. İcin yine sezeryan heyecan var bir garip duygular icindeyim😊
Trnbrna Feyzarana merhaba bende bugun 38+4 oldum size bir sorum olacak sabahtan beri nefes almakta baya zorlaniyorum hic boyle olmamisti sizde de oluyor mu acaba
Kizannesi7 Feyzarana yaaaa darısı bana haber bekliyorum senden 💙💙inşallah kucağına alırsın sağlıkla bebegini
yasemen_ Merhaba bende 37+5 haftalığım bugün kontrolümüz vardı Allah a şükür herşey iyi gidiyor her an olabilir düzenli sancın suyun gelirse gel dedi doktor Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli Doğum nasip etsin amin
Feyzarana Kizannesi7 inş canm 😁yarın çıkınca buraya yazarım artık ilk işim o olur çok heyacan var stres var bugün stresten tüm. Gün aglamisimdir 😊