37+4 ken Gece biranda bi ıslaklıkla uyandım baktım çamaşırım çok ıslanmış. Yattım ama uyuyamadım. Sağa sola döndükçe bişey akıyodu sanki yine kalktım lavaboya çamaşırım yine çok ıslanmış. Hafifte sancım vuruyodu kasıklarıma. Tekrar değişip yattım. Yine kalktım bu sefer bacaklarımdan aşağı bişey akmaya başladı. Suyum geliyodu 😯 hemen duşa girdim eşimi uyandırdım. Artık vakit gelmiştii. Başka ilçeye gidicektik. Hazırlanıp çıktık. Ama c. Tesi sabahıydı yasak günü😐 ilk önce ilçedemdeki devlet hastanesine izin almaya gittik sabah 5di. Ebe muayene etti. 4 cm açıklık sancılar tavandı. Çabuk gidin heran açılman olabilir 2.doğum olduğu için doğurursun dedi. İzin alıp çıktık yola. 6buçukta yatışım yapıldı. hemen epidural takıldı. Aslında hiç sancı hissetmiyodum. 45 dk geçti epidural etkisini kaybetti. Doz Yapmanıza gerek yok iyiyim dedim. Gelip gidip kontrol edildi. 8 cme kadar dayandım. Çünkü adet sancılarım hep çok sancılı geçerdi. Ama 8den sonra dayanamamaya başladım. Bi doz daha yapıldı ama beni yarım saat idare etti etkisi hemen geçti. 9 cm oldu iyice dayanamıyodum dakika başı sancı giriyodu. Bebeğim bu türlü aşağı inmedi. Öğlen 2 oldu 10 cm açılmam oldu fakat hala inmemişti.ıkınmamam gerektiğini söyledi ebe. Ben sancıdan hastaneyi biraz inlettim 🙊 saat 4de artık öyle sancılar giriyodu hiç rahatlama bile olmuyodu. Artık bir bağırdımki ebeler koşup geldi hemen doğumhaneye götürüldüm çatala çıkardılar. Yalvarıyodum ağrı kesici yapın diye. Yarım doz yapıldı ama gram fayda etmedi. Ağrın gelince ıkın dediler ama ben ağrıdan söylenenleri algılayamıyodum yalvarıyodum beni sezeryana alın ben doğurmucam diye. Ağrı gelince ıkındım mecburen 🙊😀 20 dk ıkınmışımdır bebek iyice aşağı inince doktorum geldi. 3.ıkınmamda çıkıverdi içimden o an bıçak gibi kesildi ağrım. O kadar rahatlamıştımki ağlıyoken bianda deli gibi gülmeye başladım 🙊 18 nisan saat 16.16 kucağıma aldım şükür. 3.280 gram 50 cm doğdu melisam. Geçti bitti. İlk doğumum o kadar kolay olmuştuki gram bişey hissetmemiştim. Bu mu doğurmak diyodum. Bu da öyle olcak sanmıştım. Bunada şükür yine. Allahım bir avazda kurtarsın herkesi. İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz 😊💕