Nilinannesii Ben en son doktoruma muayeneye gittiğim de bana odaya refakatçi kim olcaksa o giricek başka kimsenin girmesi mümkün değil demişti sizi de bilgilendirdiler mi ? Ve doğum sürecini koronodan dolayı benim gibi tek başına atlatıck olan var mı 🙄🙄🙄
2104 Nilinannesii bi nevi işime geliyor durumun böyle olması misafir gelicek sürekli saçma saçma konuşucaklar bi yandanda ilk doğum ve yanlız olmak çok üzücü eşim doğum sırasında yanımda olmak istiyordu ama içeri bile almıcaklar refaketci olarak evet sadece 1 kişi annem kronik hasta kaynanamda üst katımda 9 aydır görüşmüyoruz sonuç olarak bebek bizim eşimle herşeyi yanlız yapabiliriz 😊
purplemoon Nilinannesii evet bende dün sordum tek refakatçi alıyorlar oda eşim olucak çünkü annemin kronik rahatsizliklari var. Daha sonra annemi eve almayı düşünüyordum ama düşündüm ki bebek ve ben hastanede. Virüs kapabiliriz sonra annemlere de bulaştırmak istemem . Sanırım görümcem gelicek yanıma. Ona da 15gun evden çıkma kendini koru dicez ki öyle gelebilsin bebeğe. Bakmaya. Zorlu günler ya ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda napalim dayanicaz Allah büyüktür
Tugbacolak Nilinannesii aynen bır refakatcı alınıyormus hatta ben devlette yapacagım ıcın oda bayan olcak dedıler esım klsın ıstıyordum ama olmadı malesef rıyatercı yasagı var
Aygul01 Nilinannesii verir canım merak etme. Yanında esin olabilecekse en azından o destek olur. Valla bizimkiler gelecekti ama malum durumlar gelemiyorlar. Eşime güveniyorum bende Allahtan becerikli üstesinden gelir yemek temizlik vs insaAllah
Nilinannesii Aygul01 annem kronik hastalığı olduğu için evden çıkmıyor geliyim dedi ama ben bencillik yapmak istemedim gelemicek kayınvalidemle aramız da bir sokak var ama şuan tek bildiği bebeğin cinsiyeti asla ilgilenmedi benimle ve zaten çalışıyor benim doğum üstü işten çıkck konorodan dolayı bende gelmesini istemiyorum eşim 5 gün evde olck artık o destek olur rabbim yardımcımız olur tüm hamilelerin insallah 🙏🏻
Aygul01 Nilinannesii amin canim insaAllah. Allah üstesinden gelmen icin sabiri gücü verir sen merak etme endişelenme 🌺
Nilinannesii Aygul01 birbirmizi görmeden böyle güzel dualar ediyoruz Allah ta gönlümüze göre verir insallah canım sana da kolaylık versin 🙏🏻💜
Nilinannesii 2104 sanırım tamamen aynı durumdayız seninle ☺️ bencede zaten Allah onun kolaylığını verir öyle düşünüyorum yanımız da biri olsa zaten o bebeğe bakıcak olan yine biziz sadece yanımız da biri olmuş olacaktı olsun böylesi kısmetmiş napalım.🙏🏻
Caglaszrr 2104 bende ilk öyle düşünüyordum kimse gelmese hastaneye çok kalabalık olur diye ama bu defada annem gelecek refakatçi. Eşim gelemeyecek en kötüsü bu oldu😞 ilk olunca 2sinide istiyor insan. Ne diyelim sağlık olsun bu günlerde geçer elbet
Nilinannesii purplemoon evet kesinlikle öyle bebeklerimiz sağlıklı olsun sağ Salim doğumumuzu yapalım da bi şekilde kimse olmasa da zor da olsa halledicz insallah 🙏🏻
2104 Nilinannesii Aynrn öyle hayırlısı böyleymiş sağlıklı doğsunlar bizde iyi olup güzel düşünelim hepimizin sütü olsun 🥰🥰
Sslnry77 Nilinannesii benimki kadın Doğum hastanesi iki kişi alıyorlar annem ve eşim olacak yanımda 🙏🏻En önemli iki kişi içim rahat😌Allah yardımcımız olsun
Slnbsr Nilinannesii valla ben koronadan önce doğurdum ve sadece eşimle gittim. Getirmedim annemleri. Emin ol kalabalıktan daha iyi