Duyguylmz Kızlar 33+ 4 oldum. Vajinamda yürürken acı hissediyorum 2 gündür. Ani kramp gibi kasılma oluyor. Gece yatarken bile yatakta dönerken zorlanıyorum. Sebebi ne olabilir? Bilgisi olan varmı?
[silindi] Duyguylmz Çatı ağrısı , bebek baskı yapıyor canım, büyük ihtimalle baş aşağı artık benim 38+5 haftalığız daha da şiddetlendi.
Ask_H Duyguylmz o haftalarda bende de oldu canım şimdi 38 haftalığım hala var sağa sola dönerken vajinamda ağrı batma oluyor sanırım vücut doğuma hazırlanıor birde büyüyen rahim baskı yapıor normal demişti doktorum
Gulanelis Duyguylmz valla bence doğum yakın diyedir sen yorma kendini zaten ağırlarmıssın dikkat et canm
Scarlet Duyguylmz pelvik kemikler doğuma hazırlanıyor . Bende 30 haftada başlamıştı hafif hafif şu an 37 deyim gittikçe artıyor çatı ağrısı. Bebek baskı yaptığı için. Olması gereken bir durum bu doğumda bı anda açılamaz kemikler .. yol yapıyor annesi 🤗
Duyguylmz Gulanelis 2 gün önce doktora gittim erken dogum riskin yok dedi ama yine bu sancılardan korktm
Duyguylmz Ask_H birde bana 36 haftada alttan muane edicem dedi. Sanki biraz erken geldi sana yaptılarmı canım
pyrzmom Duyguylmz bebek baskı yapıomus bnde sormustum hatta o hafta temizlik yaptım dahada artmıstı ama normal dedi doktorum