bbeyzabozaslan ### İyi günler hanımlar doktorum bebeğin çok aşağıda kafasını iyice sokmuş 2 hafta istirahat halinde geçir dedi. Birde kalp atışları nst de 180 yani yüksek çıktı ikinci kez girdim nstye onda düzeldi böyle olanlar var mı
Kurbagaannesi bbeyzabozaslan benim 34.haftada olmuştu canım açılmam da vardı iğne oldum 36da doğurdum korkma en kötü 2 hafta daha devam eder 37den sonra doğurursun. Kötü birşey değil yani bebek kanala girmiş demek oluyor bazı bebişler erken gelir 🙊 gelmeyen dönmeyen bebekler de ayrı sorun inşallah sıkıntısız atlatırsın
Arzuarzu Kurbagaannesi o 2 hafta sürecini evde yatarak mı geçirdiniz peki? Benimde 34 haftalıkken açılmam oldu ciğer geliştirici vuruldum doktor 2 hafta yatıcaksın sonra hazırlık gel dedi işte 35+4 olduk düzensiz sancılarım kasılmalarım devam ediyor gittiğimde doğumamı alır acaba 🤦🏻♀️
Kurbagaannesi Murataras01 tabi ama benim belliydi küveze gireceği. 34.haftada açılma, iki hafta geriden gelme, su azlığı.. 36yı gördüğümüze şükür ettik. Ama küvezde solunum cihazı takmadılar fanusta kaldı 10 gün sonra da aldık canım