Km5656 Dzeyy çok sevindim geçmesine hamilelikte daha çok etkiliyor 😔 inşallah yaşadığım stres bebeğime yansımıyodur😔 damlanın ismini hatırlıyomusun?
Dzeyy Km5656 gliserin diye bi damla doktoruna danış yinede eğer sanada binsıkıntı olmaz kullan derse eczaneden al kullan belki geçer
ebrubrcn Bazen benimde sol kulağımdan ses geliyor nabız sesimi duyuyorum resmen heycanlandigimdq yada çok işi yaptigimda daha çok oluyor çok sinir bozucu bişey umarım gecer..😔
Km5656 ebrubrcn anlattığın şey bende gebelikten önce oluyordu dediğin gibi heyecan falan yapınca kalbim nasıl atıyorsa aynı şekilde atıyordu ama bu çok farklı gerçekten Allah düşmanıma yaşatmasın 🙏🏻
mlsmrtgl Km5656 aynen öyle sessiz ortamda duramıyor . Kafasına çok takıyor KBB ye defalarca gittik hiç bir şey çıkmadı işitme testi sonra çene mr ı filan strese bağlı dedi gönderdi . İlk zamanlarda kulaktaydı o ses şimdi beynimde diyor .
mlsmrtgl Km5656 mutlaka sizide haberdar ederim . Takmayın dicem ama gerçekten çok zır psikolojik anlamda güçlü durmaya çalışın . İnşllah çabucak geçer 🙏🏻🌸
Km5656 mlsmrtgl çok teşekkür ederim 🙏🏻 Evet gerçekten zor ve uzun süredir devam ettiği için takmamak elimde değil 😔 inşallah 🙏🏻
_Mrv_ handedncl patlayan kafa sendromu yasıyor olabilirsiniz.. ismi korkunc fakat kendisi zararsızdır, uykuya dalmadan önce şiddetlenir.
Km5656 _Mrv_ olabilir yani daha önce hiç yaşamadığım için bilmiyorum birde şuan virüsden dolayı doktorada gidip bilgi alamıyorum inşallah dediğiniz gibi zararsızdır 🙏🏻
_Mrv_ Km5656 haklısınız şu an doktora gitmek bin kez düşünülmeli ama eğer o sendromsa siz stres yaptikca artar, müsterih olmaya gayret edin. Çoğu hastane online muayenelere başladı öyle bir sey deneyebilirsiniz. Umarım tez zamanda atlatırsınız 🙏🏼🙏🏼
Km5656 Shira virüsden dolayı hastaneye gitmeye korkuyorum ama dayanılmaz bi hal aldı gidicem artık 🙏🏻