Byzb1 İyi geceler kızlar ☺️ Bu haftalar da olanlar nasıl geçiyor ? Bebeğin hareketlerini hissedebildiniz mi ?
Kezosirac Byzb1 ben suam 17+1 deyim 2. Gebelik hissedemiyorum 2.ler erken hissedilir derler yok valla. Bazen korkuyomda doktira gidemedigimizden.
Nara78 Byzb1 ben 17 haftasndan hiss ediyorum bu hafta daha çok belli ediyo tekmesni hiss ediyoriz eşimle huzur verici adeta😊☺
Byzb1 Ygmrymn maşallah 🌸🙏🏻ben de bir defa çok güzel hissettim ama bir kaç gündür pek hissedemiyorum sadece çok dikkatli baktığımda karnımda oynama hissediyorum acaba bebek hareketi mi ? ☺️
Oykukilinc Ilk defa 17de hissettim sağ tarafımda dalgalanma gibi 19dayiz şimdi hissediyorum,bulantılarım hala devam ediyor bir de karnımın yanları acıyor biraz
Byzb1 Oykukilinc Oh maşallah canım sağlıkla gelsin 🧿 benim de bulantılarım kesildi bir anda prilamsız yapamıyordum ama bir kaç gündür denedim içmeyince de kalmadı çok şükür . İnşallah darısı başına ☺️ Benim bir de göbek etrafında çekmemi desem böyle acı şeklinde kaşıntı oluyor yaşadın mı bunu hiç ?
Nara78 Oykukilinc çok qarip ben hiç bulanti kusma yaşamadm🙄en şansli hamilelik geçiryorum şu an 19 haftalğz
Oykukilinc Byzb1 sağlıkla gelsin bebisiniz insallah,prilamsiz hayat düşünemiyorum şimdilik denedim icmemeyi yok olmuyor affedersin hala sabahları safra çıkartıyorum,o bende olmuyor ya bugün başladı karnımın yanları acıyor bebek büyüdüğü için sanırım
Byzb1 Kezosirac Yok stres yapma inşallah sağlıklı ve iyidir canım 🙏🏻 Gerçi sana söylüyorum ama elimde olsa kendimi ultrasona bağlayıp günlerce izlerim 😀 her gittiğim de aman boşuna tedirgin olmuşum normal daha abartmcam diyorum sonra alıyorum başa acaba mı bir şey mi oldu diye paranoyak oldum 🙄
Byzb1 Oykukilinc ben de çok kötü zamanlar atlattım geçmicek sandım ama bitti aniden . Umarım sizde sağlıkla atlatırsınız
HtcGB Tam tamına 18. haftaya biz de merhaba dedik.😊 İlk gebelik ilk heyecan.🎈 Gün gün bir mucizeye şahitlik etmenin mutluluğu var.😊Rabbim herkesin evladına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin.💕
misafir_42 18+6 yız 🤍 2.gebeliğim 16. haftada hissettim çok net olarak arada sakinlese de devam ediyor hareketleri çok şükür 🧿❣️
Gzmsydr Byzb1 19 +1 Bu aralar hissediyorum özellikle uzandigimda cok hoşuma gidiyor elim karnımda saatlerce bekliyom minigi:)