Merhaba hanimlar. Buraya hikaye yazmak bana cok uzak geliyordu cunku oğlum hep icimde kalacak gibi hissediyordum.41. Haftaya kadar normal dogum bekledik ama bir türlü sancim olmuyordu ne yaptiysam olmadi yani.41+0da konterole gittigimde direkt dogum haneye alindim ve yatişim yapıldı. Saat 11 30 da suni baslandi ama ilerleme olmadi aksam saat 8 e kadar devam etti ve sadece 2 santim aciklik oldugunu soyledi doktorum sonra ultrasonla bakti bebegin biraz ori oldugunu suniyede cevap vermedigini soyledi. Artik beklemeden sezeryan alalim.bebegin günü gecti dedi bende mecburen kabul ettim. 0 acilmayla suni baslanmisti ve ilerleme olup olmayacağı da belli degildi suni sanci zaten zor oluyor. 9 saat sabrettim.normal olmasi icin herseyi yaptim hanimlar ama kismette ne varsa gercekten o oluyor illa normal olsun yada sezeryan olsun diye sartlamayin kendinizi hayirlisiyla isteyin hep ben oyle yaptim..20 20 gibi ameliyathaneye alindim hazirlanmam sponal.yapilmasi derken oglum 20 59 da dunyaya geldi ve rahimden ciktigi an aglamaya basladi cok şükür. Gebeligimde 4 lu taramam icin riskli demislerdii cok sukur oglum sapasaglam cok guzel bir bebek onu görür gormez hamd ettim rabbime Allah herkesi hayirlisiyla kurtarsin tum bebeklere saglik sihat versin. 21 nisanda sezeryan oldum Şuan hala hastanedeyiz yarin ogleye dogru taburcu olucaz insallah. Biraz agrim oluyor ama agri kesiciyle rahatliyorum oglumda Şuan mışıl mışıl uyuyor😀😀😀o uyurken yazmak istedim.bence bir kadin için bu dunyadaki sahip olunacak en guzel sey anne olmak..cok sukur rabbim yaşattı isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu..vaktinizi aldim hakkinizi helal edin. Herkese hayirli dogumlar diliyorum☺☺☺☺