Nur_nur06 Nurgll bende 19 haftalığım canım 18 haftaya kadar bişey kullanmadım ama geçen hafta vinalac a başladım
Nurgll ygmr123 Nur_nur06 bende folik asit kullanıyordum. Doktor bu hem bağışıklığını güçlendirir hem de mide bulantına iyi gelir demişti. 10 haftaligim
Fatma1616 Geçen hafta doktora gittiğimde verdi bana da kutunun içinde bilgilendirme kağıdı yok, internetten baktığımda vitamin olduğu yazıyordu kullanmaya devam ediyorum şimdilik iyiyiz
Fatma1616 Nurgll günde 1 kere tok karna kullanıyorum 11. Haftada folik asidi bırakıp bu ilaca başlattı doktorum
Nur_nur06 Nurgll ben 12 haftaya kadar folik asit kullandım canım ondan sonra devlet hast 3 tane vitamin verdi bende bi tanesini içtim bir kere mide bulantım fazlalaştı özele başladım zaten sonra o doktorumda gerek yok vitamine şimdilik dedi yeni başladım vinalac a da 18 haftaya kadar bekledik
Saadet43 Bende kullanıyorum hamileliğimin en başından şuan 26 haftalık olduk Günde tok karnına 1 tane alıyorum .
Dunyam28 Aydan beri kullanıyorum şu an 7.aydayım en güzel multivitamin vinalac bana göre, içeriğinde zencefil de olduğu için hiç bulantı yaşamadım ben çok rahatlattı beni
Aknkbr Nurgll evet ben kullandım bu hafta regenesise geçtim bütün vitaminlerin bulunduğu bir hap vinelac
Dunyam28 Nurgll Bana ilk başka bir doktor decavit vermisti o çok kusma yapmıştı, vinalac içince hepsi geçti içmeye basladigim gün, içinde hem zencefil hem prebiyotik var bence size de iyi gelecektir :)
Gozde06 Nurgll banada doktorum onu verdi 3 ayımdan beri kullanıyorum hergün bi tane bittikçe alıyorum