Aslifthh Hayırlı akşamlar herkese bir soru soracaktım sizce perde asmanın bebeğe bir zararı olurmu hani kolunuzu çok kaldırıp bir yere uzanmayın falanda diyorlar ya merak ettim ona göre yapıcam şimdiden teşekkür ederim
Kdrfts Aslifthh riskli canim hem uzanman hemde dengeni kaybedip dusebilirsin esin assin bosver herseyi bu kadar ustune alma sonucta hamilesin tadini cikar 😂
Aysehatun Aslifthh yardım alman daha faydalı canım hele benim bi boyun çok uzun değilse yorma çok kendini annen eşin kayınvaliden yada bir günlük temizliğe yardım eden birini alma imkanın olursa daha iyi olur sağlıklı günler hepimize inşallah
Demir Aslifthh Plesanta kopabilir çok tehlikeli asmayın eşiniz ya da bir başkası yapsın.Tedbir bizden Takdir Allah’tan.
Deletedmom206 Banada annem hep diyor yapma diye ama ben27 hafta oldu hala camda siliyorum perdemizde asiyorum belkide yapmamak lazım ama bilemiyorum ben şuna inaniyorum Allah bana bu çoçugu nasip etmişse perdede assam camda siksem hiç birşey olmaz
YamurKoerErkan Annen veya kaynanan yakınsa onlardan birisini çağır onlar yapsın cunki sen uzandığında senden bebeğe giden kordon kopabilir ve bu da çok fazla tehlikeli. Allah korusun.
NaimeYilmaz Hamılelıkte uzanmak ıyı degl tabiki. Birde ılk uye oldugum zamanlar perde asarken dusmus bir anneye rastlamıstım . Bana olmaz demeyin tehlikeli seyler yapmayn 🙏 kocalarımız bu gunler ıcın var 😊
Akin59 Aslifthh bence asma canim eşine şöyle o yardımcı olsun gerekirse uzanma yani allah verdi diye bu kadar rahat davranmakta doğru değil kendimizi korumamız lazim iki canliyiz sonucta
Muko Aslifthh bir yakınım 8 aylık hamileyken perde asmaya uzandığı için erken doğum yaptı.. plasenta ayrılması olmuş.