neslii38 Kozlar merhabalar 40. Haftaya girmek üzereyim dün doktora gittim hala sanci belirti hiçbirşey yok doktorum pazartesiye kadar hala böyşe devam edersen pazartesi sabah gel suni sancı verircem dedi olmazsa sezeryan dedi şütfen yardımcı olur musunuz doğumu başlatmak yada sancı için ne yapmam gerekir
Yagmrdnzci neslii38 canmm bende ayniyim pazartesi 40 haftaya giriyorum ama hicbir belirti yok pazartesi bende gidicem bakalm Allah yardimcimz olsun
Masal1m neslii38 adaçayı alaturka tuvalet oturup kalkma ve hurma ben bunları yaptım 38 haftada doğurdum ama burdan kopamiyorim
haticedrn neslii38 daha benim için erken ama hurma yemek merdiven çıkmak ılık duşlar ve seks benim bildiğim kadarıyla yapılması gerekenler. bir avazda alırsın kucağına inşsllah🧡🤲
Ser_mus_zey Ayy bende ayni durumdayim gelse diyorum ama hala bi belirti yok bakalim belki önerileri olanlar vardir bende beklim burda
Pnr14 Hurma fln yiyin suquat mi ne onu yapın tam olarak yani bol hareket edin ama 41 e kdr beklenio normaldr
neslii38 Yagmrdnzci benimde pazar 40 bitiyo canım işte gittim gram sancı yok herkesin sancı yukarıya çıkar benim hep 0-1-2 yani inan eksilere düşme şansı olsa düşer 🙈😂
Gamzegrgl 39.haftadan itibaren ahududu yaprağı çayı tavsiye ediyorlar onun dışında duşta sıcak suyun altında sandalyeye ters oturabilirsiniz 10-15 dakika hurma bu hafta için geç mi olur bilmiyorum ama yiyebilirsiniz ve tabiki squat,merdiven inip çıkmak 🙂
neslii38 Ya kızlar hurma yiyorum devamlı otur kalk hareketleri yapıyorum akşama kadar temizlik vs hiç durmuyorum ama yok tık yok yani bide enfeksiyon varmış bende bebeğe zarar verir o yüzden 40 tan sonra bekleyemeyiz dedi bende sezeryan olmak istemiyorum napıcamı şaşırdım inanın ki
neslii38 haticedrn inşallah canım hepsini yapıyorum ama doktorum daha çok yürü daha çok spor anca öyle tetikleriz diyo ama galiba benim sıpa çok inatçı anası babası ikiside inatçı olunca o iki kat oldu galiba banamısın demiyo 😂
Esrabrhkl neslii38 bu senin elinde olan bisey değil bebek ne zaman gelmeyi isterse o zaman olucaktir .. tabiki yinede çömel kalk hareketi duş almayı hurma yemeyi ve yürüyüş yapmayı sakin aksatma çok faydalı
neslii38 Esrabrhkl canım valla sabah 9 da uyanıyorum başlıyoruz evin içinde hareket etmeye akşam bu saatlere kadar özellikle otur kalk çok yapıyorum Hurmasız zamanımız geçmez oldu benimki yine de istemiyo gelmeyi