Minnak35 yorum yapmak icin boş yorum yapmayin lütfen. Ben araştırıp ne yaptığımı biliyorum size kalmiş birşey değil. Yorum yapacaksaniz soruyu soran kişiye yardimci olup yorum yapin.
Benim doktorum bana izin verdigi sürece sana kalmiş birşey değil günah mi degil mi diye.
Sonucta sicak su torbasi denince fokur fokur kaynayan sicak su torbasi koymuyorum hoş ve üstüne yatmiyorum nasil kulanacagimi nekadar sicaklikda belime koyabilirim biliyorum. Burada sigara icen alkol kulanan insanlar var hamileliginde o yüzden günah işliyorsun diyemezsin bana sen.
Hamilelikte sıcak su torbası kullanımı kan akışını hızlandıracağı gibi, aynı zamanda kasların açılmasına ve rahatlamanıza yardımcı olur. Bu şekilde gebelik boyunca sık sık yaşanan ağrı – acılar azalırken, anne adaylarının daha enerjik hissetmelerine sebep olur, yorgunluklarını azaltır.
Gebeliğinizi ağrısız geçirmeniz bebeğiniz için oldukça önemlidir çünkü hamilelikte yaşanan stres bebeğinizi önemli ölçüde etkileyebilir. Sıcak su torbasını ağrıyan bölgenize 20 dakika koyarak ağrılarınızı dindirebilirsiniz.Sıcak su torbaları hamilelik boyunca yaşanan ağrıları hafifletmek için iyi bir yoldur.
Bunu bi Dr boşu boşna yazmadi herhalde.