DamlaYamurAydoan Merhabalar aranızda daha önce gebelik kaybı yaşayıp bu iğneyle sağlıklı gebelik geçiren var mı ? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 😇
Busucan DamlaYamurAydoan 2 kaybımdan sonra hic bir test yapmadan önlem amaçlı başladık canım ☺ Allaha bin şükür 38.haftamızı doldurduk kucagıma almayı bekliyorum artık Allahın izniyle 🙏🏼
Deryanin_annesi DamlaYamurAydoan Gebelik kaybi yasamadim,suan ilk gebelihimve ilk haftalardan kanda pihtilasma oldugunu test sonucu oyrendim ve 4-5 haftalikdan beri kullaniyorum hergun clexsan 0.4 suan 36 haftadayim
EnginDenizim DamlaYamurAydoan 6 kayip yaşadım canım 8+4 haftamdan bu yana kullanıyorum sorunsuz 36+3 haftadaya geldik cok şükür
DamlaYamurAydoan Busucan sağlıkla kucağınıza alın inşallah bendede hiç bi problem olmadan 2 kayıp yaşadım bu gebeliğimde 7+4 oldum 15 gündür kullanıyorum inşallah şifa olur 🙏🏼
Burcusana Daha önce bi sıkıntı yasamadim ama ilk hamileligimde de simdikindede doguma kadar clexane 0.4 kullandim doktorum gerek gördüğü için baslatmisti
Busucan DamlaYamurAydoan Aminn canım inşallah 🙏🏼 Bebege giden damarlarda faydası oldugu kesin canını hic sıkma korkma stres yapma sana da şifa olsun inşallah 💞
Zuzuu İki kayıptan sonra trombofoli testi sonucu pıhtılaşmam çıktı günde iki tane vuruluyorum 15 haftalığım şu anda ..