Sezentahatugra Kızlar ikili taramada risk biraz yüksek çıktı dr um detaylı ya yönlendirdi bunda sonuç net çıkıyor mu acaba
Gulsevin Sezentahatugra ikili test down olup olmadığını tarar. Detaylıda organları falan ölçülüyor. Burun kemiğine falan da bakıyor ama bence tatmin edici değil. Tavsiyem fetal dna testi yaptırman.
Sezentahatugra Gulsevin yaş riski Çıkmadı kombine de Çıkmadı ikili 113 de 1 çıktı dr um bişey çıkacağını zannetmiyorum ama detaylı yapalm diye önerdi
Gulsevin Sezentahatugra sana şöyle söyleyim. Benim ikili temiz çıktı. 4 lü test te de risk orta grupta çıktı diye doktrum fetal dna yaptır dedi. Yaptırdım. Ki normalde 2 li test temiz çıkınca 4 lü yapmıyo çoğu dr. Ama ben biraz fazla ince eleyip sık dokuyorum.
ewrem35 Önce detaylı yapılıp kan alındı benden ikiside normal dedi ama bu testler bir varsayımmıs yanı yüksek denenlerde bazen normal çocuklar dünyaya geliyor Bazende tam tersi olabiliyor çok önemi yok bence fetal DNA da herşey net ama maliyeti çok yüksek
Fuliaa90 Sezentahatugra tabi bu size kalmış aslında . Sonuçta bu ikili testlerde tanı testi değil yanılma payı çok yüksek ama benim 2 değerim riskli cıkmıstı ben test yaptrdım . Yanı once perinatoloğa gittim kendisi baktı bir kaç organ ve yüz ölçümü vs kendide dedi ben bir sıkıntı görmedim diye ama ben bilmek istedim açıkçası
Sezentahatugra Fuliaa90 bende yaş riski ve kombine risk olmadığını söyledi birşey çıkacağını zannetmiyorum dedi ama insanın içi rahat etmiyor
Fuliaa90 Sezentahatugra bende kombine be ikili test yüksekti tabi sizi çok çok iyi anlıyorum . O anki doktora güvenmeniz anlatımı sizi rahatlatırsa zaten bir sorun kalmaz. Çoğu kişi birşey yaptırmıyor. Ama ben bilmek istediğim için yaptrmak istedim .
Sezentahatugra Fuliaa90 şu mübarek günlerde rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bütün anne adayları için salı günü bende yaptıracağım detaylıyı içimiz rahat etsin