kayseri_1234 Kızlar sabah doğuma gidiyorum korku heyecan tedirginlik stres hepsi var mutluluk sevinç hissedemiyorum korkudan 🤯😲😱🤪😳😪😢🙄
Poncik77 kayseri_1234 Allah yardımcın olsun bugün. Bna da haftaya sabah gel diye gün verdiler ancak kendime gelebildim 😅
Seymackn kayseri_1234 Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Korkma etme demek isterdim ama bende 37. haftamdayım pek farklı bir durumda değilim. Ama bebişine kavuşucaksın tez zamanda atlatırsın inşallah🙏☺️
Lalesen kayseri_1234 Allah kolaylik versin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insaallah
ilkbahar kayseri_1234 doğum için ne güzel bir tarih 🙂 23 nisan neşe doluyor insan 😃sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🙂
kayseri_1234 ilkbahar evet aslında bu tarih için de 3-5 gün erken oldu 😁 ama sağlıkla olur biter inş.
Sevgiozan Sabah ben de 10:30 da gidiyorum doğuma Allah yardımcımız olsun sağ Salim çıkıp bir an önce gelelim inşallah
kayseri_1234 Sevgiozan maşallah hadi gözün aydın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah