Cecoefto FundaE bende 11+2 yim benimde bu haftada kasıklarımda ağrı oldu normal sanırım rahim buyudugu için oluyo
Gonca2535 Cecoefto normalmiş benimde hamilelikteki tek şikayetim o oldu magnezyum takviyesi iyi geliyor
Melikerem_17 Gokcefeyza benimki normal de adet tarihime göre 6 kasıma geliyordu ama ultrasona göre 12 kasım çıktı
Mirasinem hillallyillmaz merhaba whatsap grubu hakkında bilgisi olan var mı bende gruba katılmak istiyorum🙏🏻🙏🏻
Bir_zerre Tuagca Selcankokalan hillallyillmaz Mirasinem Merhaba Kasım anneleriii 😇 Birbirimize yardımcı olalım paylaşımda bulunalım hemde fotograf video vs daha çabuk paylaşılıyor diye vatsap grubu kurduk katılmak isteyenler @Aysealp ’e numaralarını gönderebilir 😇
hillallyillmaz Kasım anneleri tekrar merhaba nasılsınız ? Hazırlıklara başladınız mı? Hamilelik nasıl gidiyor ?
Bir_zerre hillallyillmaz Hazırlıkları neredeyse bitirdim ki iyiki öyle yapmışım şuan sürekli hasta gibi yatıyorum. Çok az şeyim kaldı erken henüz ama Ağustos sonu hastane çantasını yapicam sahada ağırlaşırsam hiç yapamam gibi geliyor :/