Serife117 Anneler 1792 gram benim bebegim biraz kucuk ama doguma 2 ayin var 3 yada 3 bucuk kilo olur dedi doktorum son 2 ayda daha cok aliyorlarmis sizin bebekleriniz 32 haftalikken kac kiloydu ?
Esraorhan Serife117 31 de 1745 gr Dı oğluşum, şimdi 32 +1 olduk, 34 de kontrol var bakalım ne kadar aldı
Serife117 BusraK45 saglikla kucaginiza alin insallah doktor alir dedi bana cok hizli aliyolarmis 2 ay kala
AsliNur45 BusraK45 benimde 1635 kilo çıktı doktor zayıf dedi moralimi çok bozmuştu boyu ne kadardı bebeğinizin canım
Beto52 İçini ferah tut canım zamanında doğsun gerisi önemli değil. Benim oğlum geriden geliyor kilosu hep bir sürü şey denedim ama almıyor yapacak bir şey yok diyorum ve zamanında sağlıcakla gelsin diye dua ediyorum
Serife117 Beto52 saglikla kucaginiza alin insallah kilosundan cok saglikli kucagimiza alabilmemiz onemli ama ilk hamileligim oldugu icin acemilik herseyi merak ediyorum
Pelinbyk Serife117 30 haftalıkken 1950 gr dı canım 2 hafta öndeydi ama kızım bebekler son zamanlarında toparlıyolar merak etme 🌸
Beto52 Serife117 benim de ilk bende öyleyim ama kendimizi strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef sabır ve dua bol bol 🤲
YlmzSYlmz Benım de suan 32 +4 gunluk gecen hafta salı gunu gıtmıstım 1750 dedi doktor kg suna ayın 6 sında bıdaha gıdıcem bklm ne kdr almş bnde merak ediyorum.