Oykutoskuzey Arinarina ben sabah kalktigimda pekmez yiyorum aç karnına. Günde 3 bardak süt 1 tane hurma 4-5 ceviz badem. Meyve mutlaka yerim ara öğünlerde ekmek ve hamur işi kullanmiyorum. Bol su içerim. Kahvaltıda 1 yumurta 1 muz 1 ceviz 1 kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri ve yeşillik kendi sıktığım portakallı ballı meyvesuyunu icerim. Öyle cnmm
Glcnemre Eylulmother merhaba hamiş arkadaşım, ben eski kaşar ve 1 muz yemeye çalışıyorum her gün. Süt ve cevizi ihmal etmiyorum, kahvaltıda peynirim yumurtam var muhakkak bebeğimizin kilosu iyi
MelikeBzB Arinarina benimde 31+4 gitmiştim en son 2045 gram dedi bende arkadaş gibi sevinsem mı üzülsem mı bilemedim normal doğum için. Ama iri bir bebek dedi bide bakalım kısmet sağlıklı olsunlarda 🤗
MelikeBzB SedaSoner Benimde sizinle aynı en son 31+4 gittim kemikleri iri, benim kızımda kafası büyük aynı sizin gibi. 31+4 de kg 2045 gram boyuda 43 cmdi ve benimde hep bebeğim 10 gün kadar önde çıkıyor başından beri ultrasonda hakkımızda hayırlısı artık 🤗
SedaSoner MelikeBzB bizimkine de 45cm boyu dedi. Bizimki erkek tek farkları cinsiyetleri olmuş heralde 😅 ikisi de koca kafalı tosbağa 🤗
MelikeBzB SedaSoner Evet gerçekten tek farkları cinsiyet 🤗 hayırlısıyla kucağınıza alalim inşallah. Şimdi kaç haftalik oldunuz?
Esrabrhkl Arinarina ya sezeryan doğum anında evet bisey belli etmiyo senin canın acımıyor ama doğumdan sonra o açıları çekiyorsun benim ablam 3 yil önce doğum yaptı hala ağrısı belli oluyo diyor mesela..normal doğum evet doğum anında acı çekiyorsun ama sonrasında direkt ayağa kalkabiliyorsun hiç bişeyin kalmıyor adı üstünde normal dogum