meralburak Merhabalar çanakkalede olan varmı aranızda? Ben anafolu hastanesınde doğum yapmayı planlıyoruö bilgisi tavsıyesı olan varmı? Zaten başka özel hastane yok malesef
Pearly meralburak canakkalelıyım ama erzurumda ıkametgah edıyorum. Ikı arkadasım da cengız bey de doğum yaptı memnunlardı. Cevremde anadolu hastanesınde doğum yapan 5-6 kısı var sorun yasadıklarını duymadım canım
meralburak Elif1717 cem reşat göknur. Yanı hekım olarak kendsnden memenunum başta kanamam oldu rıskım vardı benı çok sakinleştirdi. Ama hastane olarak nasılbılgınız varmı.
Elif1717 meralburak ben 31haftalık hamileyim başından beri oraya gidiyorum Cem beyle başladım onla bitircem inş doğum ekibi de çok süper hepsiyle tanıştım
meralburak Pearly teşekkür ederım bılıyosunuz canakkale kucuk unıverste ve ladn doğm pandemı hastanesı oldu. Devlet hastanesıde cok yoğun. İnşallah herşey yolunda gider bnde memnun olurum. Teşekkür ederim içimi raahatlattnz
Pearly meralburak rıca ederım hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun canım. Rabbım kucağınıza almayı nasıp etsın💕💕💕
Selimee Bende 32 haftadayım ama araştırmanın pandemi olması Benim işleri karıştırdı şuan bigaya devlete gidiyorum doktora burda olmayacaksa başka yere sevk et dedim bursa olur dedim küçük yer ve seçenek olmaması çok kötü bizler için