Umrann_ Ilk hamileliğim bebege alışveriş yapmaya başlayacağım yaparken ilk neler almam gerekiyor tavsiyeleriniz neler
Sibelgokhan Umrann_ ben ilk büyük parçaları almakla başladım canım arabası, küveti falan . En sona bakım ürünlerini (son kullanma tarihi acisindan) ve kıyafetlerini biraktim Listemi de şuraya ekliyim yararı olur ❣
tekbirask156 Benim de ilk olacak Allah nasip ederse . Çok şey almayı düşünmüyorum . Zıbın , mendil ( kusmalar için ) kıyafet falan eş dost alır nasılsa ve çok çabuk büyüyecek diye …
Eemmyy Benimde ilk ama daha cinsiyeti bile belli deil herşeyi her gördüğümü beğendiğimi almak istiyorum🤭cinsiyeti de belli olursa kendimi nasıl frenlicem bilmiyorum 🤷♀️ 😀
Sura22 Ben bebeğim için zıbın birkaç kıyafet çorap tarak tırnak makası ne gördüysem almıştım sanırım 😂
Umrann_ Sibelgokhan Gerçekten çok teşekkür ederim kuzum ya ben sadece kıyafete bakıyordum gözüm hep onlara takılıyordu çok eksiğim olduğunu anladım cidden çok yardımcı olacak bu liste bana 😊 rabbim ınsallah kucağına almayı nasip etsin♥️
Sibelgokhan Umrann_ amin inşallah canım hepimizin🌸 şu platformda birbirimize yardımcı olmak kadar güzel bisey yok ,ufakta olsa bir üyeliğimiz dokunuyor 🎀☺️