Hatice126 Kızlar ben 24+5 günlük hamileyim alışveriş yapmaya başladım fakat siz nasıl alıyosun çok tereddüt ediyorum ya aldıklarım olmazsa diye 0-3 aymı yoksa yeni doğan mı alıyosunuz ? 💁🏻♀️
ilkbahar Hatice126 ben 0-3ay ve 3-6 ay aldım 🙂 yenidoğan hiç almadım, büyük gelirse seneye de giysin 😃 eski yıllarda annelerin çoğu büyük kıyafet alıyomuş ya… 🙂
Zlhb Hatice126 yenıdogan bır ıkı parça aldım 0-3 te çok az aldım genelde 2-4 aldım yada 3-6 gıbi herkes yenıdogan cok az gıyılıyor elde kalıyor hep dedı
cokkasmabeabi ilkbahar benim kızım 2 yaşında 3 6 aylık zibinlarini hala zorlasa da giyiyor, birilerinden gelen beli bol eşofmanlar vardı evde de kapri gibi onları giyiyor, seneye de şort olarak giyer artık 😂
cokkasmabeabi Abartmaya gerek yok zaten kirlenmedikleri için üst alt fazla değişmeye gerek kalmıyor ağız mendili alirsin
Ruveyda_ cokkasmabeabi nasıl gerek yok bebek hergün yıkanıyor dogdugunda . Sürekli üst değiştiriliyor.
Zlhb cokkasmabeabi sızın cocuklar cok temızmıs masallah cevremde kımı gorsem gunde ¾ kez ust degıstırıyoe kustukları ıcın mendıl koysada ıslanıyor
ilkbahar cokkasmabeabi oo maşallah ne güzel ya, benimki tosun olcak gibi geliyo bana😵 0-3 ay bile küçük gelir diye düşünüyorum bazen 😵🤪
cokkasmabeabi Ruveyda_ göbek bağı düştü 2 gün sonra yani 10 günlükken yikadik. Yenidoğan her gun yıkanmaz.
cokkasmabeabi Zlhb şükür öyle kusan bı çocuk değildi kızım bez tasardi ara ara bide siringayla süt iciyordu sariliktan dolayı o dökülüyordu sadece
Ruveyda_ Zlhb hahahahahahah sorma bende şok oldum. Cocuga 30 tane cıtcıtlı badı aldık annem hala yetmez günde 4 5 kez üst değiştiriliyor bebek kusuyor komple değiştiriliyor hergün yıkanıyor dedi.
Berfin_kycn Ruveyda_ ya evet bebeğin üzeri değişilir de 30 çıtçıtlı bady de bence biraz fazla okdr da değil