Mehtapakgl sugarbabe ahh kuzum. Amin kuzum amin. Ben ara verdim hayatım, şu virüs olaylarının geçmesini bekliyorum. Rabbim başka bir sınav yaşatmazsa bizlere. Sen devam ediyor musun, 😘
sugarbabe Mehtapakgl canm ben geçen ay rahim filmi çektirdim.hiç bi sorun çıkmayınca bende ve eşimde.en son onu yaptırdım işte.1 kez adet oldum.haftaya yine regl haftam.ama sanmıyorum 🙁
nil_sugra sugarbabe banada çok söylediler gözlerinden anladık diye. Ama bunu eskiler biliyor hep. Demek ki bizde yaşlanınca öyle olacağız
Mehtapakgl sugarbabe geçmiş olsun canım, bende çaktırmıştım. Çok şükür bende de çıkmadı. Ama filmden sonra hamile kalma şansı artıyor dediler. Bende umutlanmıştım kısmet olmadı
Gupssse Kubraercan erkek. Cinsiyeti karnın şekline gore tahmin ederler ama onda da yanılma payı var bence.Allah saglik sıhhat versin ins
naslicanbal Aleynakynak zaten 8. Haftada çıkmaz göbek 15.haftadayım daha hiç bir şey yok kilom da aynı
ktnzehra49 sugarbabe benim halam anlamıştı kirpiklerin çift çift olmuş dedi çiftleşmiş dedi gıy goy yaptık üstüne ertesi gün gittim test yaptım hamileydim 😅😅
Busraer sugarbabe benimde annem hastayım diye gel seni banyo yaptiryim dedi banyoda belimi sıvazladı sen kesin hamilesin dedi test aldım hamileymişim
MiraysMom burcu_1322 canım seğirmeyi hiç bilmiyorum ya benim kasıklarda seğirme olmustu ilk öğrendiğim zamanlar
Bebegimbenimmm sugarbabe ben hamile olduğumu bilmiyordum bizim bir akraba taziyemizde dedikomu yapmış benimde kulagıma geldi. Yüzü çok zayıflamış çok da güzelleşmiş hamile herhalde demiş 😃