DeryaSalih Mercannn1 Ben de okudum canım Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
Epelinkiran Canım bende evliliğimin 7. ayında hamile kaldığımı öğrendim. Tam olmayacak mo acaba doktora mı gitsek diye düşünürken güzel haberi aldık, Allah isteyen herkese sağlıklı hayıtlı evlatlar nasip etsin 🙂
Mercannn1 Epelinkiran allah razı olsun evet insallah benimde bu ay hamile kalmamı nasip eder allah 🙏🏻
Mercannn1 [bilinmeyen] aynen beklemek biraz yoruyor insanı ama allah yersin gönlüne göre veriyor insallah 🙏🏻
Esen Mercannn1 bende okudum hayırlı zamanda sağlıkla gelsin ınsallah. Ama.ben birşey belirtmek isterim.bazi arkadaslar sağolsunlar fazladan okumuşlar ama öyle olmaz. Farklı 41 kişiden 41 adet olması gerekir. Herkes bitane okuyabilir yani hesabı ona göre yapın. Buda.500 yasin 500 kisi mantığında
Mucizemibeklerken Mercannn1 Kardeşim Kuran okuyamıyorum niyetine Ayetel Kürsi okudum Rabbim tez zamanda gebelik nasib etsin inşallah
Mercannn1 EnginDenizim Sanemiko Mucizemibeklerken Allah razı olsun guzel anne adayları insallah güzelce kucağınıza almayı nasip etsin allah bebeklerinizi 🙏🏻
EnginDenizim Okudum canım Yuce Rabbim tez zamanda nasip etsin sanada bu mutluluğu sabirla 14 yıl bekledim bende kuzumu az kaldı inşaAllah
Aysehatun Mercannn1 okudum canım bir tane ayet kürsi kalbini ferah tut Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı haberlerini alırız herşey gönlünce olsun 🙏🏼😇
Mercannn1 Meleqimsin Aysehatun amin allah razı olsun guzel anne adayları insallah dualarınız kabul olur 🙏🏻
Meleqimsin Mercannn1 bende okudum cnm allahm kabul etsin insallah we isteyen herkese nasip etsin bu duyquyu kimsenin kucagını boş koymasn Allah'ım