Adimadim Minik_mucize94 aynen benimkide cok hareketli hemşireler nstde bi turlu sabitleyemediler doktorda diyor zaten hareketli oldugunu ama donmek cok buyuk bir hamle artik olmaz diyor amaa benim ablamin 2 cocugu 39 40 haftalarda dönmüş bi ihtimal diyorum
Nurhayatymnli Minik_mucize94 31. Haftamdan beri ayaklari hep gogsumde dogum pozisyonu aldi demisti doktorum nerde rahat ediyosa ordalar bence endise etmeyin bi sag tarafimda bi sol tarafimda
Mekamu Minik_mucize94 o haftalarda rahatça dönebilir. Saç boyasıyla tabiki ilgisi yok. Aşağı döndüğünü ağırlıktan anlarsın belki.
Buluttt123 Ah benim kızda ters suan. Kafası sağda bacakları solda gece hangi tarafa yatsam vurup duruyor 🤣 33 hafta olduk sukur. Bugün kontrolümüz var bakalım ne olacak. Sağlıkla sıhhate alalim kucagimiza insallah 💜
Buluttt123 Minik_mucize94 bizim kiz düzelmiş cnm doğum pozisyonunu almis. Bende ters bebem diye post açmıştım arkadaşın biri emekleyin demişti onun etkisinden de olabilir dönmüş. Emeklerim bi kaç defa koridor boyu. 🤣
Buluttt123 Minik_mucize94 esim evde olmadığı zamanlar yapıyodum. Cunku bana gülüyordu 🤣 aklima geldikçe yapiyodum özellikle hareketli olduğu zaman