Krts Merhaba doğumuma çok az kaldı ve doktorumu değiştirmek durumunda kaldım. anadolu yakasında önerebileceğiniz iyi bir doktor warmı? güler yüzlü ilgili lütfen bilgi verir misiniz?
Rukiye58 Krts bende arayıştaydım bugün çamlıca medipole gittim nurbetül hanıma gayet ilgiliydi tahlil yaptırdım burda bekleme sonucun çıkınca arıycam dedi aradı bilgi verdi ordan ilaç yazdı ben memnun kaldım
Aslihusein Krts 2. Gebeliğim Kartal’da muayenesi Var Dr Yeliz Akçelik harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Esinymn Krts Çamlıca hisara gidiyorum umut hanım çok tatlı ve Güler yüzlü bir kadın tavsiye edebilirm🤩
Krts Rukiye58 ay şeytan görsün onun yüzünü wala. Bende onun hastasıydım yeni bıraktım. Psikolojisi bozuk onun. Corona corona diyip duruyo bana dengesiz ne sorsam. Asla gitmem bidaha ona tavsiyede etmem. İlk zamanlar bende çok memnundum bozdu kendini.
Krts Rukiye58 sizin tercihiniz tabi ama ben kadın doğum doktoru konusunda oldukca hassas olduğum için hiç memnun kalmadım. Bozdu kendini yada psikoloji bozuldu bu coronadan dolayı bilemiyorum
beriufuk Rukiye58 çok sakin bir kadın yapması gereken sölemesi gereken herşeyi söyluyor bana çok hitap ediyo.
EbruMyc Krts Ümraniye unutmaz tıp merkezinde Ayşe Nurcan Ünlüer ilk haftamdan itibaren ona gidiyorum çok tatlı bir insan tavsiye ederim . Üsküdar hospital türk ile anlaşmalı bir hastaneyle daha var anlaşması ismi aklıma gelmedi
Merlival Krts nerede oturuyoaunuz bilmiyoeum ama maltepe bezmialem vakıf üniversitesi dragos hastanesi dr.ebru karaca yu tavsiye ederim o kadar güler yüzlü naif biri ki..