Ssinem hastane cantama bebek icin ilk ebeye verilmek uzere duz sadece beyaz besli takimlar var incecik penyeden ondn aldim birde penye battaniye iki adet bebek bezi corap koydum bunlari bir kesenin icine koyup hazrldm cok cok ucuza aldm bu takimlari cnku sadece odaya gelene kadr bu kiyafetle durucak birdaha gydirmcm
benm bebegim kiz bebek 10 lu olarak tasli incili bi hastane cikisi almstim battaniyeli tam set birde ayriyetten 5li bir normal bir hastane cikisi koydum iki adette alt ust zibinli takim koydum penyeden koydugum butun kiyafetlere uygun sapka eldiven takimi
bir adet pazenden battaniye koydum 3 adet organic pamuklu agiz bezi 3 adette pazenden bez koydum sari yazma yaptrdik bebegin kuvezine ortmek icin birde yuz ortusu bunlar disinda bebek bezi pisik kremi losyon yag islak mendil alt acma ortusu altini temizlemek icin pamuk alistirma biberonu emzik ilk dogdugunda yuzunu silmek icin agzina damlatmak icin zemzem suyu ve dudagina surmek icin hurma 🤗 agzi bal gibi olsun tatli dilli olsun diye suanda aklima gelenler bunlar tekrr eksik yazdgm vrsa eklerim