Gamze_Demir Benim doktorum maden suyunun çok saģliklı oldugunu soylemisti. Gunde 1 tane iciyorum. meyveli sodanin da koladan bi farkı yok diye biliyorum.
SevtapAkbulut Akife_Demir bizimki gelmiyo ya pek nazlı çıktı 😀 40 a girdim ay sonu felan dedi ama bugün kendimi diğer günlere nazaran daha farklı hissediyorum iyice sert oldu haraketleri sanırım yakın artık senin ne zaman
Akife_Demir Minikoglum2020 süt de çok iyi geliyor, gecenin yarısı kaç Kere kalkıpta süt içtiğimi bilirim yanmadan dolayı ☺️
Duygu39 SevtapAkbulut benimde hiç birşey fayda etmiyordu doktorum bi şurup verdi içiyorum arada hemen yanmayı geçiriyor
SevtapAkbulut Duygu39 ne kaldı zaten şurda zaten gaviskon al dedi doktor bana az kaldı diye almadım bende 1 hafta var yok işte benim
Pinar06 Bende hergün bir tane tuketiyorum onemli olan bebegimin sagligiysa onun icin sevmesemde icerim🥰
Akife_Demir SevtapAkbulut benim ki de öyle 3 gün sonra 40 haftalık olcam bakalım Pazartesi kontrol var 😇
Htcockl29 HappyMom ben Çok severim ve hergün İçerim İyiki İçiyormuşum bu kadar Faydalı Olduğunu Bilmiyordum 😂
Nazliiiiii HappyMom Alışkanlık halıne getrdım hergun bır tane yada ıkı gunde bır bı tane mutlaka içiom 😊
asyaninannesii Yeliz06 Ya çok alakasız olacak ama merak ettigim soru var ikili test yaptirdim çok şükür temiz çıktı 3lu teste gerek var mi 2 hafta sonra günü geliyor da çünkü şu an 14 haftalıgiz
Mrv__ HappyMom süperrrr hergün 1 maden suyu içiyorum çünkü🤤 bulantıya şişkinliğe herşeye çok iyi geliyor❤️
Aleynakynak HappyMom asit içeren şeyler içemiyorum direk mide yanması ve mide bulantısı oluyor sizdede oluyormu soda kola tarzı şeylerde