Gazel0606 Kızlar bebeğiniz hangi pozisyonda benim önceden makatı şimdi baş pozisyonda normal korkulacak bir şey mi beebeginzin harektlerini nerde hisediyorsunuz ben göbek alımda hissediyorum
inancin_annesi Gazel0606 ben sağ tarafta hissediyorum en son sırtüstü yatıyordu :) tekmeler sağdan geliyor baya
Ern Gazel0606 bende 28 haftalığım bebeğim baş aşağı dönmüş 😞 Ama ben korkuyorum bu kötü birşeydir erken döndü diye 😞 bide çok aşağıda hissediyorum bazen vajinamın içinde hissediyorum şişlik geliyor sanki elime
Bebeannesi Gazel0606 ben hep göbek altında hissederdim bu iki haftadır göbeğimin sağ tarafında hissediyorum
Zuhraa Gazel0606 25+6 da gittim bebeğim yan yatıyordu canım başı solda ayaklari sag da hep de sağımda hissediyorum. Şimdi 27 haftaligim hep sağımda hareketli
Gazel0606 Ern aynen Bmde ole hissediyorum bnmde erken Doğum riskim var önceden makat pozisyondu iki haftadır bas pozisyon bende çok korkuyorum bu haftada normal mi bu pızisyon acaba
Mombaby01 Ern 27+1 günlüğün benimki baş aşağı değildi doktor bu haftalarda baş aşağı olmalarını bekleriz artık yavaş yavaş doğum şeklini belirler dedi bebek. Korkmayın sizinki normalmiş
Ern Gazel0606 rahim ağzı kısalığın mı var canım ? Kaç haftalıksın ? doktor normal dedi ama ben çok aşağıda hissediyorum ve çok hareketli ne sağda rahat edebiliyorum ne de solda 🤷♀️
Ireem7 Ern bu yorumu görünce bende soru sormak istedim. Ben 22. haftadayım plasenta aşağıda rahim ağzında yani acaba kaçıncı aya kadar çıkar bilginiz varmı
MeltemNermin Gazel0606 25 haftalik olduk bizde son 3 haftadır bas asagıda çıkıyor ultrasonda zaten bende kasığımda hissediyorum acıyı.
hulya4627 Gazel0606 22 haftadan beri gitmedim doktora yan pozisyondu haftaya gidicem şuan 27 haftalık o zaman 28 olacak bakalım ne durumda