Nezo38 Kızlar çok korkuyorum ben bebegimi 14 haftalıkken hissettim şimdi 18 haftaligim bebeğim 3 4 gündür hiçbir tepki vermedi bu normal mi yaşayan varmı bu haftalarda ne yaparsam hareketlerini hissedebilirim yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim çünkü.
Sedaahmett Nezo38 benim ikinci hamileligim olmasina rağmen 20.haftada hissettim hareketlerini 😏🙄 sen nasil 14 de hissettin anlamadim.
Gulanelis Nezo38 canm hissetiğin şey gazdır senin daha şimdi hareketleri yeni yeni hissetmen lazım 14 hafta mümkün değil yani
Gurbet572 benimde ilk gebeliğim 20 21 haftada bebeğimi hissetim 14 haftada nasıl hissetin bilmiyorum daha çok küçük o haftalarda hissetsende yanilma oluyor 20 21 haftayı bekle derim
Nezo38 Gurbet572 16 haftalıkken doktora gittim oda diyor sen şimdi hissetmen lazımdı diye şu an hissetmiyorum ama kasığımda kramp var ara ara sizde de oluyor muydu?
Gurbet572 Nezo38 ilk gebelikte çoğu doktorlar dyor 20 21 haftalarda hissedersiniz ilk tercüme sonuçta ama ikinci gebelikte 16 haftada hissedenler var krap bendede çok oluyor özelikle temizlik yapınca fena oluyor bunlar hep gebelikten 😆