alpinannesi123 Öncelikle benim 24. Haftamda başladı gelişim geriliği. 32. Haftama kadar ya 1 hafta gerideydi ya da yakalıyodu ama 32. Haftadan sonra 3 hafta birden geriledi ve doktorum şehrimde küvez olmadığı için başka bir hastaneye sevk etti. 33. Haftamda eskişehirde riskli gebelik doktoruna gittim. Kızımın gelişimi 30. Haftada durmuştu kilo alamadı ondan sonra hiç.Bu süreçte bebeğin hareketlerini izlemem için çizelge verildi.35. Haftamda doktora gittiğimde suyumun tamamen bittiğini öğrendim nasıl suyum geldi hiç bilmiyorum bi ara sürekli tuvalete çıktım o ara benim suyum da gelmiş parça parça ben farketmemişim hemen yatışım yapıldı yine aynı şekilde hareketlerini sayıyodum sürekli ve dopller yani kan akışına bakıyolardı,nst ye bağlanıyodum saatlerce 3 gün sonunda kızımın kalp atışları yavaşladı ve acil sezeryana alındım. 1700 doğdu kızım 3 hafta küvezde kaldık 1 hafta solunum cihazına bağlandı kendisi nefes alamıyordu 3 hafta sonunda çıktık hastaneden çok şükür şu anda durumumuz iyi kontollere gidiyoruz 14 nisanda 2 aylık olucaz ve kilomuz da 3 buçuk kilo oldu. Tabi benim böyle diye sizin de böyle olmaz her bebeğin gelişimi farklıdır unutmayın. Baya uzun oldu belki size moral olur hikayem diye anlatmak istedim her ayrıntıyı hakkınızı helal edin lütfen. 😊🙏Siz kaçıncı haftadasınız acaba ?