Edaa76 Hanımlar 21 haftaya girdim özele gidiyorum kontrole gittim baktı bebişe gayet güzel dedi bir sorun Yok bebiş haftasıyla uyumlu suyu da gayet iyi ölçümlerine kilosuna baktı sorun yok dedi doktorum ayrıntılı ultrason 21 24 haftalar arası yapılıyor istersen yaptırabilrsin yaptırmayadabilrsin dedi..hastalarıma bırakıyorum ben dedi fiyatı 500 lira ayrıntılının 🤔bilmiyorum kararsız kaldım sizce yaptırsam mı
Deletedmom317 Edaa76 banada tum testleri yaptrmasan olur ama bunu yaptır cok önemli demisti. Ikili uclu seker testi falan yaptırmadım detayliya girmistim
Marryy Edaa76 2 li 3lü 4 lü testin yapılmasından yana değilim doktorda %100 sonuç vermiyor dedi zaten ama detaylı gerekli bence rahmini,plasentayı,bebeğin suyunu organlarını herşeyi inceliyorlar yine de sana kalmış🤷🏻♀️
Necvaayyldz Deletedmom317 bugün benimde doktorum sen bilirsiniz 2li 3lü test yaptırmak zorunda değilsin dedi benimde zaten içimden hiç gelmiyor 2li veya 3lü test 😌 zaten bildiğim kadarıyla 100de 100 sonuç veren bi test değilmiş öyle mi ☺️
Deletedmom317 Necvaayyldz aynen ya kesinligi yok hic onlarin. Kac tane saglam cocuk gume gitti downli olabilir diyorlar. Aldiran cok ama sapasaglam doganda cok
Damlaustglu Edaa76 Doktor size nasıl bıraktı ben anlamadım. Bana direk randevu aldırmışti ve kesinlikle girmeniz gerekiyor.
Akdenizbebisi Edaa76 benim doktorum da istememişti gerek yok demişti ama ben yaptırdım iyikide yaptırmışım geriliği varmış Kızımın serviks yetmezliği falan varmış 😏
Ruveyda_ Akdenizbebisi canım senin tavsiyen üzerine yazdıklarını okuyup eray hocayı arastırdım çok iyi bir doktor .haftaya da randevum var, sen dogumu eray hocada mı yapcaksın
DamlaNur29 Edaa76 bende kararsız kaldım su korona zamanı bide herkes yaptırılması gerekiyor demiş ama benim tanıdıgım bir cok kişi yaptırmadı bebeklerindede bişey cıkmadı biizm burdada 450 tl dediler cok pahalı o zamana bakalım para olursa yaptırıcam bende kararsızım sizin gibi
medine02 Edaa76 canim o kadar para vermene gerek yok devlet hastanesi ücretsiz yapıyor zaten perinatoloji bölümüne randevu alın gidin detaylı ultrason bakılıyor gayet iyi
Minnaksever Edaa76 yaptırılması gerekiyor vence kesinlikle devlet Hastanesi’nde de yapılıyor ücretsiz