dilekgi123 Lalagun cinsiyeti kiz mi acaba 🤔🤔 hem gercekten doktor ne bekliyomus bari dogumu tetiklesin gelisimi hala devam ediyo mu acaba kac kilo oldu
Lalagun Belislina benden ondan korkuyorum zaten ıste yasak var yarından sonra pazartesıye kadar olur ınsallah yaa olamzsa pazartesı gıdıcem
Mekamu Belislina hadi ya doktor bilmiyor çünkü bu ihtimali. Normal doğumda 42.haftaya kadar beklenebiliyor. 40tan sonra 2 günde bir kontrolle. Zaten stres olan insanı daha da stres yapmak ne kadar kolay ya.
Lalagun dilekgi123 dilekgi123 bır ay dır hıc konturole gıtmedım yarından sonrada yasak var olmazsa 4gunde pazartesı gunu gıdecem
Belislina Lalagun bence bekleme yarın bile gidebilirsin Allah korusun bak kötü şeyler olur be zamandır gitmemişsin bence yarın direk git yasak olsada sana ceza yok sonuçta hamilesn doktorlar çalısıyor git
Zeyneb51 Ceylan35 yok cnm kesin 43 hafta 3 günlük benim kızımın doğumu biraz zor olur sezeryan istediğimiz halde sezeryanda etmediler ama şükür çok sağlıklı bı bebek doğdu 🤲
Ceylan35 Lalagun yok 3 haftadır gitmedim 38+1 oldum haftaya gitmeyi planlıyorum evde yaptığım tek şey bebek hareketlerini takip etmek
anneadayi_ Canım doktor mu bekletiyo ,son haftalar çok önemli gitmeye calis derim , benimde şuan 39+6 doktor iki gün sonra suni ile başlatacak doğumu
anneadayi_ Lalagun tabiki gidersin gitmeden önce polisi ara ntsye girmen gerektiğini doğumun heran olabileceğini soyle ,onlar bile goturur yani seni istesen