Ftm01 Kızlar sağlık ocağında kan verdim kan sonucumu internet üzerinden öğreniliyormu öğreniliyorsa nasıl öğrenebilirim
Ozgemak Ftm01 sağlık ocağında verdiğin kan e- nabıza düşmez canım . Sağlık ocağı sana kayıt no vermesi gerekiyor. Halklabim sayfasından tc ve kayıt no ile öğrenebilirsin
Yaseminakkaya Halklabim tetkik sonuç sorgulama ile bakabilirsin ama onun için kayıt numarası gerekiyor onu da sağlık ocağından istemen gerekiyor
zeyzey95 Ftm01 akşamına çıkmıştı benim canım e nabıza biraz geç düşüyor diğer sitedende örnek no lazım ben sağlık ocağından almıştım kan verirken
Yaseminakkaya Ftm01 laboratuvarın yoğunluğuna bağlı canım akşama doğru çıkabilir ya da yavaş yavaş aktarırlar en geç yarın öğlen çıkmış oluyor
Ftm01 zeyzey95 banada bi tane barkot verdiler numara var üzerinde yarın bizi arayıp bu numarayla öğreneceksiniz tahlili dedi budur heralde numara
Ftm01 zeyzey95 banada bi tane barkot verdiler numara var üzerinde yarın bizi arayıp bu numarayla öğreneceksiniz tahlili dedi budur heralde numara