bejanne00 15 haftalık hamileyim. Yüzümde yaralar çıkıyor dudaklarim aşırı kuru kafa derim cok kaşınıyor ve kepek gibi seyler oluyor. Sizlerdede olmusmuydu nasıl önüne geçtiniz? Ben ergenliğimde bile böyle bir sorun yaşamamıştım 😂
Burcu16 bejanne00 8+1 im canım saydığın herşey bende de var yüz için kuruluğu bebe yağında buldum çareyi ama sivilce ve kafamdaki şişlik ve kepek gibi dökülen şey için önerilere açığım :/ bu hormonlar bizi mahvetti
Bgmbgm bejanne00 bioil yağ kullanıyorum hem catlaklarima hem yüzüme şimdi sürdüm yüzüme hatta yumuşacık yapio
Dlktpl bejanne00 yuzum cok kuru nemlendırsemde sıvılceler cıkıyor saclarım dökülüyor bnde 15. Haftadayım
bejanne00 Burcu16 Kardesim madecassol diye bi krem buldu muhtemelen yarın eczaneden ondan bulup alacağım iyi gelirsen buraya yazarım canim. Yüzündeki sivilcemi yoksa kuru bir yara gibi mi dudağımın kenarında bile çıkmıştı sudo krem geçirdi
Burcu16 bejanne00 yüzümdeki sivilce canım ama kafamdakiler yara gibi bide derim dökülüyor kepek gibi çok faZla kullan ben takip edeceğim bu konu başlığını yaZınca görürüm cok teşekkür ederim 😊
deryaersin bejanne00 bu medacassolu bende almayı düşünüyorum da tereddüt ettim yüzüme iyi gelmez diye sivilce izlerine de iyi geliyomuş diye duydum
Bgmbgm bejanne00 yok Gratis ve Watson ya oluo turuncu şişesi netten de bakabilirsin hem cilt lekelerine falanda iyi gelio
Cekun Kızlar bende bu şampuanlara noluyo diye surekli deyişditiyorum sacımda kepek gibi şeyler var demek bundanmış he
YusufKereminAnnesi Madecassol krem yanıklar için ben yüzüm için kullanmıştım alerji yaptı hep mahfoldum yüzüm şişti birde hamileyken kullanmayın kortizonludur o krem yine de siz bilirsiniz
deryaersin YusufKereminAnnesi bende o yüzden tereddüt ediyorum aslında internet te hamileler kullanabilir yazıyor ama güven olmaz tabi
bejanne00 YusufKereminAnnesi aynen bende internetten baktım çatlaklar icin felan iyi diyordu yine en iyisi bebe yağı yanı degil mi
bejanne00 Dlktpl saçlarım hep dökülüyorduda bu kasıntı ve yaralar beni mahvediyor. Birde kapaliyim başörtü altından kasiyamiyirum. Cinsiyetiniz belli mi
Dlktpl bejanne00 yok dha dgl yarın dr a gıdıcem yuzumde kasınıyor basımda kepekler cıktı dedıgınız gıbı sanırım kuruyor vücudumuz hızla
Zeyoo Kizlar kepek sorununu cozebilen oldu mu?? Hem kafamda kepek basladi hem de yuzum kuruyor devamli krem surmeme ragmen😕