Ferman-baby Kızlar ben pierre cardin fenix modeline baktım çok beğendim ama ilk bebeğim biraz acemilik oluyor illaki kullananlar varmı pierre cardin araba? fiyat olarakta benim ayırdığım bütçeye uyuyor yaklaşık 1900-2500 tl arasında
Kdzeregli Ferman-baby bu model hakkında bilgim yok ama ben herkesin tavsiyesi üzerine joie mirus çift yönlü bebek arabasını aldım henüz kargom gelmedi ama hiç kötü yorumu yok kullananlar da çok memnun
CigdemMeryem Ferman-baby Modeli bilmiyorum canım ama marka olarak en kaliteli ve sağlam bebek arabası markası pierre cardin,kraft,mclaren,chicco bunlar genelde.
Ayselali Ferman-baby Peg Perego dan aldım harika 3lü araba çok kullanışlı ben yurt dışındanım türkiyede fiyatları nekadar bilmiyorum
Ferman-baby Kdzeregli biliyorum bu modeli canım baya sağlam bir araba yengem kullanıyor. Ama bu araba biraz ağır ve büyük bizim malesef bagaj sıkıntımız var😔 daha hafif ve az yer kaplayan arabaya ihtiyacımız var
Deletedmom317 Bende joie chrome almistim travel araba. Cok agirdi iade ettim. Zaten 4. Katta oturuyorum eziyet olurdu. Kraft tango veya venice alcam hafif rahat
Cnsbll Ferman-baby ben de pierre cardin twist almiştim galiba benzer modeller.cok saglam kaliteli bi araba.
Ferman-baby Cnsbll sanırım bnde pierre cardin fenix alıcam içime en çok sinen o oldu bütçede önemli fiyat olarakta iyi geldi 🤗