Ebru-isil edanur2426 bunu kullanmıyorum ama başka Demir ilacı kullanıyorum doktor kullanmaya devam et doğumdan sonra iki ay daha kullanılıyor demişti cnm
Aseldurupp edanur2426 demir hapı kan hapı B12 hapı d vitamni doktor zorunlu diyor zarzoe yutuyorum hele damla beni mahvediyor
poyrazsmom_ edanur2426 bende ferro sanol duodenal kullanıyorum günde 2 kapsül bide decavit canım doğumdan sonra da kullanmam gerekecekmiş 1 ay☺️ Saç dökülmeleri vs onları önlemek amacıyla dedi hemşire
Ebru-isil edanur2426 ben demir ilacı olarak tardyferon,multivitamin olarak efa mom,magnezyum olarak magosit kullanıyorum.
Ebru-isil edanur2426 kramplar için veriliyor ben de kramp girdiğini söylemiştim öyle vermişti canım.ilerde uygun gördüğünde verir heralde
edanur2426 Aseldurupp benim ki hiç önemsemedi ya kan testi bile yapmadı bu ilacı da sağlık ocağından verdiler
Songsong Darkgod bunları bılmıyorum ama kıskandım şimdi bana niye vermedi😂😂😂ben doktor ne verirse kullanırım wardır bi bildiği 🙏😀
ezgymy Demir hapı, kalsiyum ve kramplarım olursa magnezyum kullanıyorum. 37′ye girdim ben de. Başından beri doktorum bunlar dışında takviye vermedi. Yalnızca ilk 3 ay folik asit aldım bunlar dışında.
edanur2426 ezgymy kalsiyum hapınız nasıl adı ne acaba bana decavit verdi aynı işlevi görüyor mudur ki
Darkgod Songsong 😀😀 alındım hocam de neden bana vermediniz de B12 m düşük Muş bir de midem bulandı için prilam
Gamzegrgl Gyno ferro sanol ve devit-3 kullanıyorum Magnorm adında magnezyumum var kramp vs olunca onu içiyorum Pregnom diye omega-3 takviyesi kullanıyordum doktor bırakabilirsin dedi ona, 37+6 haftalığız Gyno ferro sanol ve Devit-3 ü düzenli kullanıyorum 🙂
Aseldurupp edanur2426 benim doktorum hep soruyo biten ilacaniz varmı diye çünkü doğumda vucutu çok etkiliyormua