Bir kimyasak gebelik geçirdim sonra ben 4 ay hep stres yaptm bi sıkıntım yoktu ama stresten dolayı olmuyordu en son aman daha erken allahın işi dedm ve artık takmamaya başladım hatta bilerek zor işler bile yapıyordum halı yıkadım evi yıkadm adet günümdü birden içime doğdu ve hiçbir belirti yoktu tek belirti halsizlik sürekli uyuma isteği test yaptm bi baktm pozitif 😅🤣baya şaşırmıştm inanamamıştmm ablama arkadaşıma burda çizgi var demi ben yanlış görmüyorum felan diyordm 🤣 şuan 26 haftalık gebeyim size verebileceğim en güzel tavsiyeler
1-)Asla takıntı haline getirmeyin takmayın ben gebe kalamıyorum felan diye strese girmeyin ❣️
2-) her gün yapılan ilişki gebelik şansını arttırmaz unutmayın 2-3 günde bir ilişki daha iyi spermlerii daha çoğaltır ve kalitesini arttırırmış❣️
3-)İlişkiden sonra ayaklarınızı kaldırın ve hemen ayağa kalkmayın 1 saate kadar uzanın,2-3 saat duş almayın, eğer duş alacaksanız da ayakta alın ve ılık suyla alın❣️
4-)ve folik asite başlayın mutlaka❣️
5-)ovulasyon takibi yapın onun çok faydası olur çevremde çoğu kişi öyle gebe kaldı ovulasyon testi alırsanız sana büyük bi faydası olur❣️
6-)regl gününüze bi kaç gün kala veya geçtikten sonra aaa ben hamile miyim midem bulanıyor sanki sanki halsizim sanki gebeyim gibi düşüncelere asla kapılmayın çünkü bilinçaltında öyle kalmasını istediğimiz için öyle belirtiler olur ❣️
7-)Eğer iltihabınız varsa maydanoz süt kürü deneyin yada soğan kürünü deneyin❣️
8-)iltihap için yada enfeksiyon için fitil de çok faydalı❣️
9-)Kafein tüketimini bırakın bırakamazsanız bile azaltın onlar spermlerin kalitesini azaltır(kola,çay,kahve,sigara vb.)❣️
10-)Düz Normal Klasik şekilde ilişkiye girin daha iyi ❣️
En Önemlisi Asla Ve Asla Stres Yapmayın!
Stres bebeği engeller takmayın aklınıza bile getirmeyin Rabbim Sağ Salim Hayırlı Bir Evlat Verir🥰😍❣️❤️(OVULASYON TAKİBİ MUTLAKA YAPın GEBELİK ŞANSINI ARTTIRIR)