Gokceeebade Kızlar bişey sorucam. Benim regl 2 aydır 3 gün geliyor kesiliyor sonra damla damla geliyor hiç böyle olmazdı doktora gitmem gerekir mi sizce çevrenizde bu durumu yaşayan var mı biliyor musunuz?
Happybsrn Gokceeebade bnm bi arkadaşım vardı iki gün olurdu ve çok az olurdu yani doktora gitmen de fayda var 👍
Deletedmom316 Zdgnsym93 Happybsrn Zehra333 Nil-Beyza Gokceeebade Baharozan123 ilyada Minikmucizemizz Edafr Gokceeebade Happybsrn Gizemnaz_ Gamzebydmr Sunny Ozlemyeni ilyada Mizgin2020 kizlar Hayirli aksamlar kızlar şimdi ben adetimin 18 ci gunu yumurtlama gordum boyle cden daha koyu bir t pik olmustu 19 da catlama gordum ovulasyon testiyle adetime 9 gun var bende ovulasyonla onceden ogrenenler oluyo diye bende yapayim bi dedim yaptim bu gün boyle çikti normalda yumurtlama olmaayan zamanlarda cok çok silik çikar bende iste boyle bir kizin postun okudum sabah kiz boyle her gun yapmis yumurtlamadan sonra gun gun koyulaşmiş ve hamileymiş bende bi heves edip yaptim aslinda yapmiycaktim acaba koyulaşirsa ve hep koyu kalirsa gebelikmi olmus oluyor ? ( gebelik testim var ama drek yapmak istemiyorum hem çok erken gebelik testi icin ? ) ne diyorsunuz kızlar yorumlayin sizde ❤😊ht
Happybsrn Nil-Beyza yok yapmadım bugun adet olmayı bekliyordum ama olmadım 30 nisana kadar adet olurum diye düşünüyorum…sen yaptın mı?
Nil-Beyza Happybsrn benim daha var canım 2-7 mayıs arası olucam ben heralde karşımda ağrı var ondan ümidim yok bu ay 🤷🏻♀️
Zdgnsym93 Happybsrn benim bat 9 nisandı fakat olmadım halâ. Elimde test kalmadı da yapamıyorum. 2 mayısta randevum var bakalım hayırlısı inşallah. Umudum yok da işte yine de insan içinden geçiriyor. En azından neden adet olmadım onu öğrenirim 😊😊
Zdgnsym93 Happybsrn normalde öyleydi ama son birkaç adetim böyle oluyor. Bir öncekinde 21 gün geçti dr herşeye baktı kan hormon kist vs herşey normaldi. Bakalım bu kez neden gecikti 2 mayıs i sabırsızlıkla bekliyorum. Yanı ben gebelik olduğunu düşünmüyorum ama içten içe de istiyorum 😊😊
Happybsrn Deletedmom316 bence silik devamını görmek lazım..kafanı yorma ovulasyon testi ile rahat ol beklemekten başka çare yok 🙏😆
Sunny Deletedmom316 bi fikrim yok açıkcası ama sanırım ovulasyon testinde kopkoyu çıkması gerekiyor gebelik varsa. Benim bu ay da olmadı inşallah siz hamilesinizdir🙏🦋
Ozlemyeni Deletedmom316 youtube ebru ceylan var ovulasyon testini anlatiyo. T cizgisi daha koyu olmali diyodu bi izle istersen
Baharozan123 Deletedmom316 umarım hamilesin dir ama bi adet tarihin geçsin en azından şimdi gidersen bebek yoksa çok üzüleceksin. O yüzden bekle derim sabır Allah yardımcın olsun inşallah canım 😘
Deletedmom316 Happybsrn aynen oyle ama test çok olunca insanin eli durmuyor hemde demin burda bir kizin ovulasyonla hamilelik testini gordum kiz ovulasyonu gun gun yapmiş ve koyulaşmiş gun gun resimini gordum o yuzden yaptim 2 gun sonra tekrar yapicam merak ediyorum
Deletedmom316 Sunny evet canim zaten ovulasyon testi o raddeye gelince kop koyu olunca gebelik testindede cikiyor
Deletedmom316 Ozlemyeni evet canim onu izlemişdim elbetde ama demek istedigim c den koyu çiktiginda zaten gebelik testindede cikiyor bir kiz paisti her gun koyulasmisti bir tik yumurtlamadan sonra ona heves edip yaptim bende yoksa gebelik testim var elimde adet olmazsam yapicam