Zmyra Kızlar iki görüş var bebek doğduktan 24saat sonra yıkanmalı diyenler birde göbek bağı düşüne kadar yıkanmamalı diyenler ? sizin hastaneniz hangisini öneriyor ne zaman yıkanmalı ? ve kendini mi yıkayacaksınız zor oluyor mu ?
zeyzey95 Zmyra 1 hafta sonra falan canım. Ama göbeğinden dolayı değil verniks tabakasının yıkanmaması için
ozlemoz13 Zmyra doğumdan sonra doktoruma danışıcam tabiki ama şuanlık kendi görüşüm eve gelince yıkamak yönünde. Kendim yıkamayı düşünüyorum, cesaretli olmak lazım 🙈
Yasemin00 Ben iki çocugumuda eve gelir gelmez yıkamıştım buna güvene bilirmiyim bilmiyorum aralarından çok uzun yıllar gecti artık… Bende sormayı düşünüyorum Dr a nezaman yıkaya bilirim diye
Gamzee00 Zmyra bizde ikinci günü yıkıyolar ama bende doktora sorucam benim bebeğide ananemle annem yıkıcak 40 gün boyunca ben yıkıyamam 🙈😂
Mslm Ben yeni doğum yaptım 7 gün oluyor Bir gün sonra hasetende hemşire yıkadı kızımı göbek bağı da 4 cü gün sallanmaya başladı 5ci gün düştü dün kendiniz de yıkadık ama çocuk çok rahtliyor yikadiktan sonra çok beklemeyin derim