kumsalasel_1034 Merhabalar anneler☺️ 37+5 teyim bu sabah doktor kontorolüm vardı ve çatı muayenesi sırasında nişanım geldi ve 2 cm açıklığım var açıklık için suquat yapıyorum bunun dışında ne yapabilirim
Dncseymaa kumsalasel_1034 hurma yiyin diyenlerde var ama bilemedim 🙈 ben 39+0ım ama ne sancı ne açıklık ne nişan hiç biri yok. 29unda randevum var bakalım
Beto52 kumsalasel_1034 hurma ye bol bol. Merdiven in çık bir de yerleri sil eğilerek. Bende 35den sonra Allah nasip ederse bunları deneyeceğim
[silindi] kumsalasel_1034 Rabbim hayırlı normal kolay doğum nasip etsin. Sıcak suya oturmak rahmi yumuşatıyor ve açılmayı sağlıyor 10 tane hurma 3 su bardağı su bunu 1 bardaklik kalana kadar hasliyorsunuz sonra süzüp içiyorsunuz buda açılmaya çok faydali eğer yapamam derseniz sade hurmada yiyebilirsiniz ve bol yürüyüş sguat merdiven inip çıkmak bildiklerim bu şekil bol bol çömelin tuvalete oturur gibi inşaAllah sağlıklı bi sekilde kucağınıza alırsınız
Betulkisa Dncseymaa bnmde öyle 39+2 yim hiçbir şey yok 29una kdr bklylm dedi doktor ama sabirszlnyorm artık gelsin istiyorum
Betulkisa Dncseymaa bnmde öyle 39+2 yim hiçbir şey yok 29una kdr bklylm dedi doktor ama sabirszlnyorm artık gelsin istiyorum
kumsalasel_1034 Dncseymaa bende de ağrı hiç yok kontrole gittim açıklığımın olduğunu söyledi şaşırdım
Dncseymaa Betulkisa al benden de o kadar bu günler sanki aylar gibi geçmiyor :) 29unda açılman olursa yatış verebilirim dedi heyecanlıyım 🌸
Betulkisa Dncseymaa inşallah olur canım bende 41e 42ye kadar bekleyelim derse diye korkuyorum umarım 29una kdr bebislerimiz kendiliğinden gelir
kumsalasel_1034 Beto52 hastaneden gelir gelmez temizliğe başladım yerleri sildim inşallah işe yarar bakalım
Busraozdemir07 kumsalasel_1034 bizde 36+3 olduk. Bugün çatı muayenem yapıldı ve 1 avuç kadar kanamam oldu doktorum normal olduğunu beklememiz gerektiğini söyledi. Hiç açılma olmadığı için eliyle rahim duvarını yumuşattı. Inşallah gün.gün açılmalar olur
kumsalasel_1034 Busraozdemir07 inşallah canım ya benimde çatı muayenem yapıldı bugün 2 cm varmış evde açılması için uğraşıcam artık