Beyis Kızlar burdan bir uygulama gördüm telefondan uygulamayla bebeğin kalp atışları duyuluyormuş indirdim bebeğin kalp atışlarını bulamadım fakat kendi kalbime koyduğumda çok net ses duyuluyor ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏻♀️ Kullanan var mı aranızda?
Beyis Angelada youtube da falan videoları var mikrofonla tarafıyla bakıyorlar bende burda gördüm bazısı duydum demiş bazısı her yerden aynı ses çıkıyor demiş
deleted960 Beyis ya Allah aşkına uygulama nasıl bulsun o sesi üstelik bde rahimden bebeğe direk radyasyon gitcek stetoskop olsa neyse dicem onla dinleniyor da uygulama yapamaz bence
Beyis deleted960 bilmiyorum bende burda gördüm çok deneyen olmuş tabi bazıları halıdan bile kalp atışı ses çıkıyor diyor 🤣
Beyis Deletedmom138 denk gelmediniz sanırım ciddiye alarak, emin olarak sormuyorum zaten çok deneyen olmuş merak ettim var mı deneyen diye
Beyis Deletedmom138 o kadar emin yazmışlar ki ben arada dinliyorum falan diye sırf merakıma baktım fakat kalbime tuttuğumda gerçekten ses geliyor diğer yerlerden cızırtılar geliyor 🤣