Duygudgn Neslihansezen61 çok yeme çünkü bebek genetik besleniyor buna dikkat et kilo almaya bilirsin yediklerine dikkat eğmene gerek yok pek fazla
Muko Neslihansezen61 troidine kesinlikle baktır yüksek ise beyin gelişimini etkiliyor ilk üç ay. Ağır kaldırma kolunu uzağa uzatma birçok sebzeyi ilk üc ay çok dikkatli kullan mesela maydanoz yeme derler gibi. Doktorun verdigi vitaminleri duzenli kullanman gerek. Salçalı yaglı şeyler tuke çok bulantı için. Şmdilik benim aklıma gelenler bunlar 😚
OktayMeltemSahin Duygudgn yediklerine dikkat etmene gerek yok mu ? Şaka gibi gerçkten sadece hamilelikte değil her zaman yediklerimize dikkat etmemiz lazım bunu doktorunuza danışın bence en güzel bilgiyi o verecektir.Lütfen bilgi sahibi olmayan da yorum yapmak için yapmasın sağlık bu netice de ve iki canlısınız. Neslihansezen61
AyeHakanKrk Neslihansezen61 sakınan göze çöp batarmış yeterince dikkat edersen Allah’ın izni ile hiç birşey Olmaz. Folik asiti düzenli kullan yediklerine mutlaka dikkat et pişmemiş çiğ ürünleri tüketme bol bol su iç bol bol dinlen ayaklarının altına yüksek bişey koy. Ben öğretmenim okuldan gelir gelmez 1 saat ayagımın altına yastıkkoyup dınlenıyordum. Çok uzanma sola yatmaya çalış. Çok tatlı ve hamur işi tüketmemeye çalış.
sercen Muko cnm kolunu yukarma demissin de neden ben sürekli dolaptan tabak falan alıyorum ne sakıncası var kk
deletedmom99 OktayMeltemSahin kesinlikle ozman yediklerne dikkat etmesne gerk yoksa ilk uc ay ickide icsin sigrada icsin asl tam dikkat etmesi zamani bebek iyi tutanabilmesi icin gercekten anlmyrm bu inslari😮
Muko sercen bebeğin plasentadan erken ayrılmasına neden oluyormuş canım bir yakınım 8 aylık hamileyken perde asmaya uzandığı için erken doğum yaptı.. plasenta ayrılması olmuş.
OktayMeltemSahin deletedmom99 alın benden de okadar gerçekten iki üç kez okudum yanlış mı gördüm diye Allah korusun yanlış yönlendirme kötü sonuçlara sebep olur 🤦🏿♀️🤦🏿♀️
deletedmom99 OktayMeltemSahin aynenn canmm bende dedim acaba dikkat et yazackkken yanlsmi yazdi dedim ama bas baya gerek yok yazms o kadnn karnndaki bebegn vebalini girms oluyo yanls yonlendrme ile bi insan sadece hamile iken degil her zman yedgne dikkat etmeli gercekten bi konu hakknda bilgi sahibi olmayn insanlarn yorum yapmasi cok yanls😞
Duygudgn OktayMeltemSahin bence siz böyle yorum yaparak kafa karıştırıyosun lütfen laf ebeliği yapmayın az daha bilgi sahibi olun.
Duygudgn deletedmom99 ne saçmalıyosunuz yaa o kadarını o da biliyordur herhalde doktoru yeterince yönlendirir bilmişlik taslamayın herkesin bildiği kendine ilk 3 ay ne yaparsa yapsın bebek genetik beslenir bence siz biraz daha bilgilenin bu konuda
Selmam Ilk 3 ay bebek icin cok onemli gelisim sureci icin. Ben pek bisey yiyemedim cok bulantim ve kusma sikayetlerim oldu.
Neslihansezen61 Yediklerime dikkat ediyorum ama kendimi aşırı şiş hissediyorum az yesem bile birazda kilom var korkuyorum bişey olur diye ilk hamileliğim olduğu için
Zekiye Benim ilk gebeliğimde 7. Haftada kanamam oldu düşük yaptım , yine 7. haftadayim yine kanamam var çok endiseleniyorum. Neden böyle oluyor anlamiyorum. Birinci sınıfların ogreeniyim çok yoruluyorum o yüzden ölüyor olabilir mi gerçekten
Muko sercen mecbur diye birsey yok ben en alt raflarıma gunluk tabak çanaklarmı koydum misafirleri kaldırdım ikinci raflara zaten onlar geldiginde onlara indirtir yardım alırım konsolumu boşalttm birazda oraya koydum günluklermi dahi oraya boşalttım. Perdeleri akşam 5 6 makinaya atıyrm ki tam eşim gelince ıslakken assın. Çekyatı ileri geri itmem kendimden örnek vermek istedim belki fikir olurda mecburuz demez kimse bebegim perdemdende o asıldğım objedende önemli. 😍
sercen Muko cnm o bende dikkat ediyorum iş bile yaomiy9rym elbiseleri bile çamaşıra eşim koyuyo ama sadece bunda dikkat etmiyordum oda çok fikrim yoktu artik dediğin gibi bunada dikkat edcem
deletedmom99 Duygudgn biz yetrnce bilgiliyz canmm sen bu sekilde yonlendremssn kimseyi yediklerne dikkat etmene gerek yok diye o cocuk genetk beslenyo genetk ne demek o cocga havadan gelmyo yedkleri annenin yedklernden oluyo o genetk dedgn sey biraz bilgilende gel 😂