Gygur19 12.haftamdayim ikili test icin gttim bebegim kendini gostermedi bisey soyliyemicem dedi doktorum soldan yumurtlamisim ve bebegim hep soldaydi doktorum oyle soyledi fikirlerinizi alabilirmiyim sizce ne olabilir
Zynpmira Gygur19 solda genelde benim burdan okudum kız diyorlar çoğunluk…çok az bi grupta alakası yok diyo hayırlısı olsun benimde solda daha 9 haftalık olduk bekliyorum bakalım
Duygukc Gygur19 12. Hafta zaten cinsiyet tahmini için yeni bi süre benimde bebeğim genelde kontrollerde solda 17. Haftamdayım 1 hafta önce erkek olduğunu öğrendim
Nimesay39 Merhaba benimde solda kızım oluyor ama yakınımında solda oğlu oluyor bu konu kesin kanıtlanmış bişey değil erkeklerde 12 haftada pipi gözükebiliyormuş doktorunuz tahmin etmiştir ama emin olmak için söylememiştir allah gönlünüze göre sağlıkla nasip etsin🙏🏻
Gygur19 Nimesay39 merhaba olabilir ama guzel bi goruntu vermedi goremedim dedi sadece bastan beri solda oldugunu biliyorum insan merakta etmiyodegil😊 sizin bebeginizde hayirli ugurlu olsun insallah
Stresanksiyete Cinsiyetin sağ sol yumurtayla alakası yok ki, cinsiyeti belirleyen erkekten gelen sperm.o mu bu mu diye düşünmeyin zaten 12.haftada cinsiyetini söylesede değişebiliyor gelişme tamamlandıktan sonra tam belli oluyor.inanın sağlıklı olsun yeter